Most úgy őszintén! Te mit gondolsz a világmindenségről? Léteznek idegenek? Ránk találtak már? Esetleg bele avatkoztak a fejlődésünkbe is? Vagy egyedül vagyunk az egész világegyetembe?
Szerintem a világegyetem sok fajt tartogat. Lehet, hogy vannak akik tudnak rólunk, de nem érdeklődnek irántunk.
Hagynak minket a saját utunkon.
Nem vagytok egyedül, és mi is már itt vagyunk köztetek.
Már 10000 éve.
De már 2 milliárd éve figyeltük a bolygótokat.
Nem hiszem, hogy egyedül lennénk ebben a hatalmas világegyetemben.
Arra tippem sincs, hogy ránk találtak-e már, de azon már gondolkodtam, hogy mi van ha ők hoztak létre minket, lehetünk mi valami kísérleti példányok is. :-)
2! Ha a feltételezett idegenek tudnak rólunk, akkor nem is akarják tudni, hogy mennyire vagyunk fejlettek?
Milyen messze érünk a technológiai ágon?
Ezzel együtt az se foglalkoztatja őket, hogy veszélyesek vagyunk-e rájuk, vagy esetleg bármi másra?
4! Ha így is van szerinted mi lehet "teremtés" célja?
Köszi!
Léteznek.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy a világmindenség mérhetetlenül hatalmas, és statisztikailag valószínűbb, hogy nem csak egyetlen pontján létezik valamilyen életforma, hanem több helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!