Minden nap egyedül?
3 hónappal ezelőtt megismertem egy férfit 30F előttem sose volt komoly hosszútávu kapcsolata csak ilyen futókapcsolatok
Azt kell tudni róla hogy kicsit magának való szeret egyedül lenni és ő ezt igényli
8-16ig dolgozik 16.35amire hazaér és kB csak 18korul mehetek ki hozzá mert ő egyedül akar lenni semmivel és senkivel se foglalkozni hanem magával és ő ezt minden nap akarja
Nem bokol nekem nem kedveskedik magától semmivel nem talál ki közös programokat
Nem ölel át nem ad puszit alig mondja hogy szeretlek
Általában mindig én teszem meg ezeket a lépéseket
Én erről beszéltem vele és azt mondta hogy az oka az lehet hogy nem volt komoly hosszútávu kapcsolata és nem tudja hogy kell merthogy kezdő
Úgy lett megbeszélve hogy jobban figyel az én igényeimre és sokkal kedveskedőbb lesz de nem úgy érzem hogy változott volna bármi is
Mit kéne még tenni
Minek örüljek
Van egy minimális igényem hogy beszéljük hogy foglalkozzon velem magától adjon pár apró meglepetést
Szerintem ezek nagyon minimális dolgok
Szerintem ez a hapsi autista, vagy az enyhébb verziója: aspergeres.
Egyébként meg lehet, meló után szeteti rendberakni magát, nagy wc, eszik, borotválkozik, telefonál, nem akar még mindent előtted intézni.
Semmi ilyet nem csinál
TV pihen
Mondtam hogy együtt is tudnánk de ő egyedül szeretne lenni
Én is egyedül élek,és szeretem ezt.Hazaérek fáradtan,nincs kedvem másik személyhez.Kutyasétáltatás,főzés,film,boltba kell mennem,mit tudom én,aztán el is megy az idő.
Ő nem hiszem hogy nagyon akarna veled lenni,ráadásul milyen ismerkedés az,hogy még egy puszit se ad.Keress mást. N
3 hónap után ennyit tudok róla hogy hol dolgozik és fél órát utazik a munkahelyere
Meló után felhiv picit beszelni megkerdezni mit csináltam milyen volt a napom aztán azzal köszön el hogy indulok haza
Tudom hol lakik jártam náluk
Mesélt a munkahelyerol onnan fel óra amire hazaer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!