Milyen szakmát kellett volna választanom, ha gyűlölöm az embereket és nincs egy haverom se? Mit kezdjek az életemmel, ha rosszul vagyok a többi embertől?
Na de velük is beszélned kéne minimálisan.
Fogod magad és a szükséges cuccokat, kiköltözöl egy erdőbe (ne a Mátrába, oda sokat járok) és ott magányosan eléldegélsz, mint az ősemberek.
"Ha helyesbíted és kiírod, hogy csak egyes embereket utálsz, akkor adunk neked jó tanácsot"
Igazad van rosszul fogalmaztam. Csak sajnos az egyes emberek utálatának aránya olyan 98%-99%. A maradék 1-2%-ot meg sose találtam még meg.
Csak pozitívan, türelem, elfogadás, megbocsáltás, ilyenen végképp nem szabad fel idegesíteni magadatt, mi értelme? mosolyogsz egyet rá integetsz neki és mész tovább, ezekután ki gondolod mit szeretnél majd hétvégén csinálni?
Mióta Brian Tracy hallgatom munka közben ha kedvem tartja sokk dologra rá ébresz youtubon rajta is van ha érdekel, de leginkább ezteket csak azok fogják meg hallgatni akit tényleg érdekel.
Mit javasoltok én?
Végezd el a sulit, tanulj angol nyelven, ezek közben ha teheted menj ki a szabadba és érzed jól magad :-)
Ha sikerül a suli akkor irány dolgozni 1-2 év tapasztalat szerzés után irány külföld pár évig kint maradsz össze szeded a pénzt haza jössz, ezekután be fekteted youtubon azt hiszem van ilyen pénz akadémia hallgasd meg és a kamatokból meg élsz esetleg amit jónak látsz be fekteted abba.
Ha ezt nem akarod végig csinálni akkor például erdész, ennyit tudtam segíteni, remélem több a semminél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!