Milyen szakmát kellett volna választanom, ha gyűlölöm az embereket és nincs egy haverom se? Mit kezdjek az életemmel, ha rosszul vagyok a többi embertől?
NA, így már más, ha csak egyeseket utálsz. :)
Egyetemen tanulsz infót, vagy szakgimiben?
Az lenne a legjobb neked, ha szoftverírással foglalkoznál, illetve olyan informatikai munkát végeznél, ami otthonról végezhető és átutalással kifizetik.
Melyik szakmát kellene választanod? Úgy érted, a pszichiátriai kezelésed előtt vagy utána?
Előtte: bélfotómodell.
Utána: akármi, amit az egészséges emberek szoktak.
Így, hogy infó szakon vagy egyetemen, meg fogod tudni oldani az egész életed minimális személyes kapcsolattal.
Nyilván te jobban tudod , mint én, aki nem informatikus vagyok, hogy mindent lehet ma már neten keresztül intézni és a helyedben én szoftvereket írnék és eladnám. Akár külföldre is dolgozhatsz otthonról. Egy ismerősöm, aki infó mérnök, belgiumi cégnek dolgozik otthonról.
Úgy mellékesen azért nem ártana, ha egy kicsit nyitott lennél abba az irányba is, hogy elhidd, hogy az embereknek nem csupán néhány százaléka rendes és segítőkész.
Gondolj bele abba például, hogy hányan végeznek önkéntes munkát, hányan adakoznak és segítenek bajba jutott embereken, elmennek önkéntes véradásra, stb. Szóval ezen az arányon változtass és meglátod, neked is jobb lesz, ha lesznek olyanok, akikkel jóban leszel, vagy ha nem leszel tele előítéletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!