Rengeteg szép nő van egyedül. Mi az oka ennek? Senki nem jó számukra, aki éppen próbálkozik? Külsőségeknek mennyi köze van ehhez? Ha nincs köze, akkor mi az indok arra, hogy egy adott rétegből senki nem jó.
sokan nem is akarnak társat, épp a suli, munka, egyéb lefoglalja őket, nincs idejük kapcsolatra
aki meg akar és nincs neki, ő meg nem találta meg azt akit keresett, vagy épp a csalódások miatt nem mer belevágni
#2-sel egyetértek.
Vagy nem ér rá, és ezen nem is bánkódik . Viszont én pl régóta keresek,és mindig meglepődve kérdezik ,miért nincs még párom? Azért,mert nekem sok idő kell kiismerni valakit,és ahhoz is,hogy eldöntsem ,komolyan szeretnék -e vele lenni(hiszen számomra a rövid kapcsolat nem megfelelő,ahhoz én túl szerelmes típus vagyok). Az én tapasztalom az,hogy igenis, válogatós vagyok és nem mindenkinek adok esélyt,ez is igaz. Az én elvárásaimnak aki nem felel meg, úgysem lesz alkalmas egy velem való kapcsolatra. Ezalatt értem azt,hogy legyen intelligens, kedves,odaadó,humoros és számomra vonzó. A belső értékek megléte fontosabb ,de nem elhanyagolható az,hogy valakivel kölcsönösen tetszünk egymásnak ,és legyen meg a szenvedély is.
Én alapjában véve nem vagyok egy nagy szépség, de szerintem viszonylag jól nézek ki, és higyjétek el,nem könnyebb így párt keresni(sokan mondták már hogy biztos könnyebb szép lányként párra lelni). Sajnos az a baj,a férfiak úgy vannak vele ,ha ők magukat kevésre tartják ,be sem próbálkoznak; ha pedig sokra,akkor jönnek , nyomulnak. Most a tipikus vagány gyerekekről beszélek,akik azt hiszik,elajulok egy BMW-től. Eddig egy kapcsolatom volt,most alakul a második . A srác félve írt rám úgy egy fél éve,azóta alakul.
Kitartást mindenkinek!
#6-os vagyok, még mindig.
Azt kifelejtettem,hogy igen, a csalódások is rátesznek arra egy lapáttal,hogy tudatosan nem akartam egy ideig párt találni. Voltak srácok,akik a maguk módján tetszettek nekem,és megvolt a kémia, volt olyan belső tulajdonsága,ami megfogott,de kiderült: másak a szándékaink. Ő rövidtávfutó, nem szereti a ragaszkodást,az elköteleződést. Na itt megbeszéltük,hogy nincs tovább. Azt gondolta,én csak pár éjszaka erejéig vágyom rá... Ez nem így volt, vele ellentétben és komolyan gondoltam mindent,és ez eléggé megsebzetté tett . Sokáig nem is néztem fiúk után, eléggé szentimentális típus vagyok. Ha megbántanak,magamat könyvelem el rossznak. De ez régebben volt ,pár év alatt felismertem,kivel érdemes összegabalyodni,és bármit is tervezni.
Az a fontos, lássatok mögé a másiknak és vegyétek észre hogy mikor kezd egy olyan irányt venni a viszony,hogy az neked nem jó. Nem kell lejjebb adni abból,amit elvársz. Legyen tartásod, és fel a fejjel!
Én mindig is vágytam párra,-mások állítása szerint szép nő vagyok- de néha elengedtem a témát, hisz fontos,hogy ne görcsöljünk rá.
Nekem is van most ezeregy dolgom: szeptembertől egyetemre készülök menni és mellette most diákmunkázok,segítek a nagymamámnak a kertben, húgomnak is készülni a nyelvvizsgára,stb,tehát az időm szűkös egy párkapcsolatra,de úgy érzem,ha akadna valaki,akkor is be tudnám osztani az időmet úgy,hogy vele is tudjak minőségi időt tölteni.
Külső -belső olyan 50-50%ban fontos. Külsőre nincs konkrét ideálom,a lényeg,hogy tetszen és fogjon meg. A belsője pedig még jobban.
19 éves vagyok, nekem az én korosztályomból nehéz párt találni, inkább a 22-23 évesek tetszenek meg intellektus alapján, külsőre persze már 18 éves is bejön. Nehéz olyat találni, akivel sokat és bármiről tudok beszélni , nyitott ,érdekes személyiség,emellett teljesen kiegészít engem. Sokféle srác bejött már,az utóbbi időben azonban egyáltalán nem foglalkozom a témával a sok elfoglaltság miatt. Majd jön ,ha jönni akar. Higyjétek el hogy mindenki megtalálja majd a hozzá illő párt ,csak várni kell !!!
Sok csalódás ért,de legalább rájöttem hogy milyen férfit nem akarok magam mellé! Ne féljetek attól ,hogy el lesztek utasítva... Én már hányszor voltam,mert csak rövid kapcsolatra akartak engem. De ettől függetlenül én meg hiszek az igaz szerelemben és hogy van olyan,aki majd egyszer büszke lesz arra,ha a felesége lehetek.
Sok sikert nektek!
Te most trollkodsz vagy komolyan gondoltad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!