Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden nap egyedül?

Minden nap egyedül?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt megismertem egy férfit 30F előttem sose volt komoly hosszútávu kapcsolata csak ilyen futókapcsolatok

Azt kell tudni róla hogy kicsit magának való szeret egyedül lenni és ő ezt igényli

8-16ig dolgozik 16.35amire hazaér és kB csak 18korul mehetek ki hozzá mert ő egyedül akar lenni semmivel és senkivel se foglalkozni hanem magával és ő ezt minden nap akarja

Nem bokol nekem nem kedveskedik magától semmivel nem talál ki közös programokat

Nem ölel át nem ad puszit alig mondja hogy szeretlek

Általában mindig én teszem meg ezeket a lépéseket

Én erről beszéltem vele és azt mondta hogy az oka az lehet hogy nem volt komoly hosszútávu kapcsolata és nem tudja hogy kell merthogy kezdő

Úgy lett megbeszélve hogy jobban figyel az én igényeimre és sokkal kedveskedőbb lesz de nem úgy érzem hogy változott volna bármi is

Mit kéne még tenni

2019. júl. 3. 05:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az addig oké, hogy sokan szeretünk munka után kicsit magunk lenni, de a többi arra utal, hogy ti nem egymást keresitek. Ő már nem fog megváltozni, kialakult ez a rendszer az életében és a jelleme is ilyen marad.
2019. júl. 3. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden nap felhív? Tetszik neked?Ennek örülj.
2019. júl. 3. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Mond meg neki nagyon őszintén és nyugodtan, nem veszekedve, hogy téged ez zavar. Ha szeret téged, akkor megpróbál úgy viselkedni, hogy szeretve érezd magad. Ne egyik napról a másikra várd, hogy elkezd ölelgetni meg puszilgatni, hanem fokozatosan. Amúgy egyet értek az első válaszolóval, a leírtak alapján nekem is gyanús az autizmus vagy az Asperger, de semmi gond, ők is meg tudják tanulni azokat a viselkedési mintákat, amivel ki tudják fejezni a szeretetüket, csak náluk nem jön magától. Szóval még ne add fel, szép fokozatosan haladjatok ezzel.
2019. júl. 3. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!