Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki megossza a gyászát a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha valaki pl. fekete profilképet tesz ki vagy kirak egy képet családtagról/háziállatról, hogy “Nyugodj békében xy”..

Szerintem ez valamilyen szinten önsajnáltatás és figyelemre vágyás..

2022. szept. 25. 20:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
76%

14 éve ugyan az a fbom, nem tudom ki az ismerősöm és ki nem, nincsenek sokan de szelektálni nincs kedvem mert nem érdekel az oldal, mert nem rakok ki szinte semmit. Amúgy meg az is tud írni, aki nem ismerős te okos.

2022. szept. 26. 10:38
 42/47 anonim ***** válasza:
36%

"Amúgy meg az is tud írni, aki nem ismerős te okos."

Tanuld meg kezelni közösségi médiát. Szelektáld az ismerőseidet, vagy ha nem használod az oldalt, töröld a regisztrációd. A posztokat be lehet állítani privátra és máris csak az látja, akinek szánod. Üzenetet is csak az tud írni, aki az ismerősöd, a többi a felkérések közé kerül, ha akarod megnezed, ha nem akarod nem.

36. voltam.

2022. szept. 26. 10:47
 43/47 anonim ***** válasza:
79%
Na ne te mond már meg, töröljem-e magam 🤣🤣🤣
2022. szept. 26. 11:26
 44/47 anonim ***** válasza:
24%

43!

Na ne te mond már meg, hogy ki mit posztolhat. Ennyi.

2022. szept. 26. 11:31
 45/47 anonim ***** válasza:
87%
Hol mondtam én ezt meg? Sehol. Aki akarja, tegyen ki fekete képet engem nem érdekel. Ha tudnom kell róla, ki halt meg és miért, akkor úgyis megmondják. Én nem kívancsiskodom se emiatt se más miatt. Felőlem mindenki élheti az életét üzenőfalon, nem probléma a számomra.
2022. szept. 26. 11:52
 46/47 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is furcsa, de nem vagyunk egyformák. Az meg pláne, mikor egy halálhír alatt jönnek a sírós smileyk, imádkozós kezek, esetleg a szomorú állatkás matricák, angyalkás gifek. Morbid.

Azt még meg tudom talán érteni, aki kirakja magát a gyászjelentést, hiszen régebben is szokás volt pl a helyi újságban ezt közölni. Így tudják az ismerősök mi a helyzet, mikor lesz a temetés.

De a sima fekete profilkép, meg a gyászolós idézetek nekem is furcsák. Olyan ismerősöm is van, aki egy szerette halála évfordulóján rak ki mindig ilyen béna kínrímes versecskéket valami pixeles gyertyás háttérkép előtt. Ennek pláne mi értelme, annyira olcsó, annyira méltóságon aluli.

De igazából persze mindenki azt csinál, amit akar. Alapvetően van egy szakadék a ritkán posztolók, meg az érzelmeit, gondolatait a nagyvilág elég teregetők között. Ez ennek a témának a kapcsán is látszik. Ha én meghalok, nem akarom hogy egy rakat önkéntes siratóasszony mindenféle giccses angyalos giffel spamelje tele a halálhíremet. Meg azt sem, hogy a szeretteim igénytelen versikéket, idézeteket posztoljanak ebben a témában.

2022. szept. 26. 14:19
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
37. A kérdésre válaszoltam. A kérdező azt kérdezte hogy mit gondolunk erről. Nem szeretem ezt a tulajdonságot az emberekben amikor ilyen módon keresik a feltűnést. Nem mondom meg nekik hogy mit csináljanak, de attól még lehet véleményem.
2022. szept. 26. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!