Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki megossza a gyászát a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha valaki pl. fekete profilképet tesz ki vagy kirak egy képet családtagról/háziállatról, hogy “Nyugodj békében xy”..

Szerintem ez valamilyen szinten önsajnáltatás és figyelemre vágyás..

2022. szept. 25. 20:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
33%

Nem értem. Kirak valaki egy fekete hátteret. És miért nem írja oda hozzá, hogy ki halt meg? Miért írná oda? Gyászol. Elég ennyit tudnotok. Aki meg érintett, és tényleg érdekli, nem csak a "bulvárhíreket" akarja tudni, az keresse fel privátban.

Ez egy jelzés, lehet. Lehet tényleg úgy érzi, hogy valaki figyeljen rá.

Nem is értem, nekem nincs is olyan ismerősöm, aki ne tudná mi van velem. Akivel meg nem tartjuk a személyes kapcsolatot, úgymond messze van, az egyből privátban ír.

2022. szept. 25. 21:02
 12/47 anonim ***** válasza:
34%

Most jobban érzed magad, hogy ezt megkérdezted?

Mitől változik bármi benned, ha megtudod az okát?

Leírtad, hogy szerinted mi ez. Pont. Azzal a másiknak változik valami? Miért kell egyből támadni, és beskatulyázni? Hihetetlen ez a sok roncs ember a társadalomban!

2022. szept. 25. 21:07
 13/47 anonim ***** válasza:
76%
Aki szerint írjanak privátban, az belegondolt, hogy mennyi kedve van olyankor az embernek a 20 éve nem látott ötödik unokatestvérnek elmondani, hogy az elhunyt személy ki is, meg hogy mi történt vele meg ilyenek. Az ilyen csak önsajnálat. Viszont egy normális gyászjelentés nem. Főleg, ha letiltja a hozzászólásokat. Nem arra megy ki, hogy Juli néni 3x odaírja hogy részvéte, pusztán közli, mert sok olyan rokon van, akikkel nincs napi kapcsolatban, de "temetésre meg lagziba" járnak.
2022. szept. 25. 21:30
 14/47 anonim ***** válasza:
42%
És megkérdezted tőle, hogy miért sajnáltatja magát, miért van szüksége figyelemfelkeltésre?
2022. szept. 25. 21:59
 15/47 anonim ***** válasza:
84%
#15 Nehogy már egy gyászolótól ilyet kérdezzen valaki! Neked még soha senkid nem halt meg, aki közel áll hozzád? Hogy lehetsz ennyire durva?
2022. szept. 25. 22:02
 16/47 anonim ***** válasza:
84%

Te sem olvastad a kérdést sajnos. Nézd a másik oldalról.

Jellemző minden egyes területen.

Szerintek ez miért csinálja ezt, miért csinálja azt, miért ezt írta, mi jár a fejében? Szerintem ilyen meg olyan, feltűnési viszketegsége van, önsajnálata van, öntelt, blablabla. Kérdezd meg őt, ha érdekel, b+. Hogy mi jár a fejében, segíthetsz-e.

Egy biztos, ilyen tapintatlan, mások háta mögött kipofázós ismerősre nem lenne szükségem mint a kérdező.

2022. szept. 25. 22:09
 17/47 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem teljesen felesleges, és fogalmam sincs miért érzi valaki fontosnak közzé tenni hogy gyászol.. teljesen öncélú.
2022. szept. 25. 22:10
 18/47 anonim ***** válasza:
25%

Tehát egy gyászolótól nehogy már ilyet kérdezzen valaki?

De egy gyászolóról ilyet írni és feltételezni egy idegen oldalon, na az rendben van.

Hát érdekesen működtök.

2022. szept. 25. 22:13
 19/47 anonim ***** válasza:
81%
Szánalmasnak tartom.
2022. szept. 25. 22:45
 20/47 anonim ***** válasza:
92%
De jó,hogy nem vagyok facebook-on!!😀
2022. szept. 25. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!