Mi a baj a mai fiatalokkal ?
Hozzátenném, hogy én is még a 20-as korosztályt taposom, de számomra érthetetlen, amit a mai fiatal srácok csinálnak.
TikTokon szoktam nézni a rövid videókat és néha elgondolkodom, hogy miért csodálkozik némelyik egyedülálló férfi, amikor olyanokat írnak ki:
-Ennek is csak a far..am kell!
-Akkora van nekem.
És ezek csodálkoznak, hogy egy értelmes nőnek se kellenek.
Számomra ez érthetetlen. Tisztára mint az óvodában.
Ne boomerkedjünk
Minden, konkrétan MINDEN generáció lenézi a mögöttük érkezőket. Meg igazából az előttük járókat is gyakran:D
Erről már az ókori görögöknél is volt feljegyzés, ott is az emberi faj gyors kihalását vízionálták a fiatalabb generáció nem túl rátermettsége miatt.:D Osztán csak eltelt 2-3ezer év azóta:D
A múltkor valaki ide a gyíkra belinkelt egy ilyen tik-tokos videót, ahol különböző korú és kinézetű nők nagyokat fin.ottak hosszú perceken keresztül.
És nem csak fiatalok voltak közöttük.
Ezekről a nőkről is van esetleg véleményed?
A mai fiatalság legnagyobb problémája, hogy túl sokat használják az internetet, a számítógépet és az okostelefonokat.
Ezek nélkül már létezni se tudnak.
Lusták és fizikailag is gyengék, és minden fiatal azonnal akar sok pénzt keresni.
Tisztelet a kevés kivételnek.
Pont az volt a fejembe, amit az első ír.
Már ha vannak értelmes lányok.
Bár nekem más a beállítottságom, de haveroknál látom, meg van is tapasztalatom lányokkal, azért lettem olyan amilyen, mert minden tapasztalatom ami nőkkel volt, negatív.
Konkrétan coming ouz oltam.
23 vagyok, és alapból se csak a nőket szerettem, mindig is érdekeltek a srácok is. De amiket tapasztaltam a lányokkal, így inkább hagyjanak békén innentől kezdve.
És szerintem, még szégyenletesebb amit ők csinálnak.
Sokkal több értelmes fiú van a 16 és 25 éves kor között mint lány.
Sőt, még a fiatalabbakat is mondhatnám.
A múltkor a távolsági buszon az előttem utazó pont ilyen tik-tokos videókat nézett, ahol mindegyiken a csajok a hátsójukat rázták.
Most komolyan itt tartunk, hogy sok nőnél az értékrend, hogy a "kihívásra" melyikük tudja jobban rázni a kamerába a vala.át ??
8, jaj, nemár, ezt most úgy írod, mintha 20-30 éve nem lett volna ugyanez...:D
Más a platform, nagyobb a transzparencia, igen, de ne higyjük már, hogy
1. a generáció minden tagja ilyen
2. régen más volt
Ráadásul a Tik-Tok pont nem reprezentatív, hiszen az algoritmus azt dobálja fel, amit nézni akarsz. Ha megnézel 2 riszálós videót, akkor feldob még neked 10-20 másikat. És azt fogod látni, hogy MINDEN lány ezt cisnálja. Peig nem, csak neked lesz nagy arányban ez a tartalom.
Fals kép, mert nem arról van szó, hogy megnézel 100 random videót és abból le tudsz szűrni valamit, mert 100 számodra összeállított videót hoz fel.
9.
Az ne zavarjon, hogy 30 éve még internet sem volt Magyarországon!!
Inkább csináld meg a házit.
A végére megy csináljál szép sormintát, hogy megdicsérjen majd a tanító néni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!