Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak fiatalokkal találok...

Miért csak fiatalokkal találok közös szót? Ha 30-40 vagy próbálj velem beszélni és mond meg szerinted mi a gond velem.

Figyelt kérdés

Már bőven 30-as éveimben járok, mégis tízen-huszon évesek beszélgetnek csak velem. A 30-40 évesek szerintem hülyének néznek. Legalább is nincs meg velük a közös szó, nem volt még olyan eset, hogy kölcsönösen megtudtuk volna beszélni a dolgainkat az említett korosztályban. Ismerkedéskor is hasonlóan járok a fiatalabbak nyitottak rám, a korombeliek, vagy pár évvel idősebbek, pedig megfásultak és mintha semmibe vennének, eltűnnek. Nem értem miért taszítom a saját korosztályom és miért vagyok érdekesebb a nálam fiatalabbaknak? Váltanál velem pár levelet kísérletként és elmondanád őszintén, hogy mi nincs rendben velem?

Sajnos nem vagyok átlagos, mert sok dolog máshogy alakult az életemben, mint szokott lenni és valóban kicsit fura, vagy különc vagyok emiatt, de nem szándékosan, egyszerűen ilyen vagyok. Voltak kapcsolataim, főleg nálam fiatalabbakkal, hasonló korosztályból csak 1-2 különcebb típussal volt közös szó. Habár gyereket nem akarok, komoly kapcsolatot igen. Nem nézek rajzfilmeket, határozott vagyok az élet dolgaiban, nem bulizok, kalandok nem érdekelnek és még csak a vicceket se szeretem, úgyhogy nem tudom mi tetszik a fiataloknak bennem.

2022. ápr. 19. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen, teljesen normális, nincs veled semmi baj. Fejleszteni tudod magad, vagy fogadd el, hogy ez van.
2022. ápr. 19. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok privátban cseverészni. Miért nem itt mesélsz el egy-két befuccsolt beszélgetésedet? Arra többen is tudnak reflektálni, ha akarnak. 38N
2022. ápr. 20. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:

En 40 leszek de lélekben 20 vagyok, utálok 30-40 évesekkel lenni

20-on évesekkel meg nem lehetek mert oreg vagyok hozzajuk képest

2022. ápr. 22. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Véégre valaki hasonló problémával.Nem tudom, konkrétan mi lehet az oka. Én 47 , vagyok és noha elég sok korombelivel, vagy idősebbel is ki tudok jönni, valahogy nem igazán érzem jól magam velük és nehezen találok témát.Ez főleg társkeresésnél gond.Én is valamiféle fásultságot, érdektelenséget látok legtöbbjüknél.

Bár én is inkább különcnek számítok. Lélekben 20...

Szerintem amúgy semmi gond, nem vagyuk egyformák.

2022. ápr. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!