Miért baj ha egész fiatalon dolgozok? 17/f
Főként ismerkedésnél szokott ez gond lenni.
Valamiért a korombeli lányok ezt nem szeretik mi lehet ennek az oka?
Hozzáteném hogy elvégeztem egy szakmát amiben most dolgozok és elég jó a fizetés is (nem minimálbér) szóval nem kicsaptak a suliból vagy valami ilyesmi.
Mert ilyen korban kéne még tanulni. Tudod, "érecségi", esetleg Büfé papír valami diplomagyárból, meg fiúként kéne majd 18-tól a sereg, jogsi, vadász és horgászvizsga,...ami férfivé tesz.
Most, csak egy csoro melós kölköt látnak.
Az is a baj, hogy nem azonosak a problémáitok. Míg nekik az a bajuk, hogy az XY milyen körömmel megy suliba, meg hol ymilyen izé a magyar tanár, hogy dogát irat ,neked a munkahelyeden kell helytállni 8-16ig vagy míg a munkaidőd tart. Elfáradsz, nincs annyi szabadidőd ez nekik nem tetszik. Viszont te 20 évesen már valószínűleg jobban fogsz állni, mint ezen lányok többsége.
Ha egy jó tanácsot elfogasz, azért estin nyomj le egy érettségit, mert a szakmádban is segíthet előre lépni egy technikusi vagy hasonló végzettséghez, ami az érettségire épül vagy csak nyitva hagysz magadnak ezzel egy olyan kaput, amivel később még bármi lehetsz.
8
"Viszont te 20 évesen már valószínűleg jobban fogsz állni, mint ezen lányok többsége."
17 éves lányoknak max diákmunkázni van esélyük, nincs olyan szakma amit 3 év alatt elvégzel nőként, és egyből munkába állhatsz egy viszonylag jó fizetéssel.
Nem kötözködni akarok, csak megjegyeztem.
Én gimi mellett dolgoztam, igaz, csak heti kétszer-háromszor voltam délutános. Pont annyi idős voltam, mint most te.
Én nem vettem észre, hogy ez pozitívan, vagy negatívan befolyásolná az ismerkedést.
Én úgy vettem észre, hogy inkább a kinézet számít.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!