Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj ha egész fiatalon...

Miért baj ha egész fiatalon dolgozok? 17/f

Figyelt kérdés

Főként ismerkedésnél szokott ez gond lenni.

Valamiért a korombeli lányok ezt nem szeretik mi lehet ennek az oka?

Hozzáteném hogy elvégeztem egy szakmát amiben most dolgozok és elég jó a fizetés is (nem minimálbér) szóval nem kicsaptak a suliból vagy valami ilyesmi.

2021. dec. 28. 02:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább az iskolai szünetekben ütközik ki, míg mások nyáron élik világukat, buliznak, mindennap bandáznak vagy mennek valamerre, neked meg ott a munkahelyed.

Most van pár 16-17 éves tanuló egy rokonom cégénél, volt is szájhúzás, hogy most már ők rendes munkaszerződéssel dolgoznak, és van x nap szabijuk a tanévben, abból 3 hetet egybefüggően ki kell adni a nyáriszünetre, de dec 31ig is volt egy megkötés, és a csak a maradék napokkal rendelkeznek ők.

Ezt egy 16-17 évesnek elég nehéz lenyelnie. A másik az, hogy aki diákmunkázik, az suli után, esetleg hétvégén megy, pont amikor meg te is pihennél vagy tudnátok találkozni.

2021. dec. 28. 12:57
 12/19 A kérdező kommentje:

7

Miért lenne szükségem vadász meg horgászvizsgára?

Meg mi az hogy csóró melós kölök?

Írtam hogy szakmát tanultam(hegesztő)és abban dolgozok

És nem is fizet rosszul.

2021. dec. 28. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Apám 15 éves kora óta dolgozik és mégis itt vagyok, szerintem ne add fel, amúgy ő nem futkosott a csajok után, úgy volt vele, hogy ha akarnak valamit tőle úgy is megtalálják és lám milyen igaza lett! :D
2022. jan. 1. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

13

Ironizált a kommentelő.

2022. jan. 1. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem akarok sznob lenni de nem igen látnám a jövőmet azzal aki egy érettségit se tesz le. Én több diplomát is akarok szerezni (most az elsőt csinálom ) 3 nyelven beszélek, szóval nekem személy szerint túl nagy különbség lenne kettőnk között.
2022. jan. 1. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:
30%

Miért, ha van érettségi, akkor azzal mennyivel van előrébb? Nem sokkal szerintem, meg azért nem mindenkinek olyan a családi háttere hogy aaddig tanulhasson ameddig akar.

Én esti gimibe járok, ha elvégzem is, csak egy papírral leszek több... A tanárok is úgy vannak vele, hogy a minimumot megtanítják oszt kész🤷‍♂️ mondhatom, nagy büszkeség lesz ha meg lesz🙄

2022. jan. 1. 20:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem vagy sznob, eleve meg lehet érteni, hogy a különbségek miatt nem lenne sok közös pont.

A kérdező helyében én is inkább ráhúznék meg 3-4 évet, teljesen felesleges ilyen hamar elmenni dolgozni, egy érettségi sose árt, meg 1 nyelvvizsga, jogosítvány, ezeket könnyebb megszerezni ha "csak" tanulni kell.

Nekem is hegesztő a szakmám egyébként, de megcsináltam az érettségit, és a német nyelvvizsgát.

Pár évre rá ez hasznos lett, mert kiköltöztem külföldre, elsőnek a szakmámban dolgoztam, utána váltottam, ez érettségi nélkül nem sikerült volna.

Ezzel nem a kérdezőt akarom megsérteni, illetve lehet neki nincsenek ilyesmi céljai, csak általánosságban beszélek, sokkal könnyen tizen-kora huszonévesen tanulni, mint közel a 30-hoz.

26 éves vagyok, már nem lenne kedvem ismét visszaülni az iskola padba, főleg nem munka mellett.

2022. jan. 1. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

17

Sok szakmához alap belépő, tehát nélküle nem vesznek fel, a mai világban több lábon kell állni, egy közepes osztályzatú érettségit pedig tök könnyű megcsinálni, mellette lehet diákmunkázni is!

2022. jan. 1. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert a lányok állitólag nem szeretik a pénzt mert az nem boldogit állitólag..
2022. jan. 2. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!