A büntető ügyszakos bírók, akik bíróságon dolgoznak, mindenféle gond, probléma nélkül élnek?
Én ismertem egyet.
Egy fára felkötve találták meg pár évvel ezelőtt.
Régebben beszélgettünk párszor,mondta hogy az elején azt hitte jajj de milyen jó lesz ez a meló, aztán jöttek a problémák.
Megfenyegették néha, sokszor ismeretlen kocsik követték, vagy álltak a háza előtt, családját követték, majd nyugtatókon élt, majd egyszer csak betelt a pohár, keresett egy kötelet, és egy csendes helyen egy fára felmászott a kötél segítségével, de le már nem ért, mert a kötél megtartotta.
ilyen munkát éppeszű ember nem vállal, pár év az idegrendszered, családi életed, egészséged tönkremegy.
Dettó ugyanaz mint a rendőr nyomozók, vagy bármilyen rendőr legyen.
Én egy rendőrtől hallottam, hogy sok embert lecsukatott és nem is folytatom, ugyanabban a rettegésben élt, csak ő nem lett öngyilkos, melót váltott és Németországban civilként elment egy gyárba dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!