4 napja késik a menstruációm,ami egyébként mindig is nagyon rendszeres volt (kb.12 éves korom óta menstruálok,19 éves vagyok). Mi lehet ennek az oka? Tisztában vagyok a terhesség mindenféle kockázatáról,más esetleges problémára gondolok
Kissé stresses és nehéz időszakon vagyok túl(érettségi,mindennapos munka pihenés nélkül,anyagi problémák).
Esetleg ezek állhatnak a dolog mögött?
Nem aggódok,csak kiváncsi vagyok.
Eddig egyszer késett nagyon sokat(hozzám képest!) 2hetet.
Hát,az érettségi a stresszes lányoknál simán felboríthatja még a teljesen rendszeres ciklust is.
A folyamatos munka,anyagi problémák pedig mégrátesznek egy bő lapáttal.
A melegre még nem gondoltam,de amiatt soha nem volt probléma.
Oltást már megkaptam májusban (mindkettőt) júnisusban volt meg úgy hogy fogalmam sincs hogy ez lehet-e a gond.
Élek nemi életet,most nem olyangyakran,eddig sem volt probléma
Természetesen csináltam azért tesztet.
Sportolok 8 éve,amiatt soha nem volt probléma.Fogalmam sincsen mi lehet a baj,nem aggódom túl,hiszem már párszor jártam így,feleslegesen.Köszönöm válaszaitokat! :)
Hát ha egy nőnek kimarad a menstruációja, arról többnyire tényleg nem egy meleg tehet, hanem egy heteró :)
(bocs, nem tudtam kihagyni)
Ma is csináltam teszteket,mind negatív lett(tudom reggel érdemesebb)
Holnap is csinálok de én kizárnám ezt.
Olvastam,hogy a kínai vakcina eredményezhet késést,esetleg az állna mögötte?
A viccet pedig értékelem,megmosolyogtatott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!