Hogyan azonosuljak idős koromra a fiatalokkal?
21 éves fiamat alkalmazom, de szegényt leterheli a dolog egyetem mellett, mert ő kommunikál jelenleg a szociál médiákban egyedül. És sajnos sokszor nem is olyan az eredmény, amit várok, összecsapja az egészet.
Felbéreltem egy 18 éves egyéni vállalkozó fiút is, de ő csak pár hétig segített, majd rejtélyes módon eltűnt és körülbelül sose veszi fel a telefont. Felvette a pénzt az egész hónapra de alig dolgozik, ha esetleg mégis felvenné, akkor csak bocsájtkozik, hogy nagyon sok a dolga.
Ezért szeretném én megérteni és nem fiatalokat alkalmazni, nem bízok már bennük.
egyszerűbb lenne vagy felvenni egy beosztottat, aki fiatal (és nem a gyerekedet zaklatni a dolgaiddal a saját élete mellett). mondjuk olyan szerződéssel, amivel fog dolgozni és nem tud eltűnni szó nélkül.
másrészt ha nem értesz a fiatalokhoz, nem akarsz közösködni velük és nem nyitsz feléjük, mit akarsz tőlük? inkább legyél önmagad és gyárts pólókat a korosztályodnak. ez az erőltetett, "elolvasom mit írnak a fiatalokról, és utána nagyon menő és trendi leszek öregségemre" című izé nem népszerű. ne akarj izzadságszagúan menő lenni, az a leggázabb.
9
Te miről beszélsz? A saját vállalkozását szeretné felfuttatni, ehhez pedig szükséges az, hogy megértsük a korosztályt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!