Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem érint meg ez...

Csak engem érint meg ez lelkileg? Valóba ennyire öreg lennék 25 évesen?

Figyelt kérdés

Nem egyszer megtörtént az, hogy fiatalok 10 év körüliek jónapot, vagy csokolommal köszönnek. Engem ez teljesen lesokkol.

25 f

2022. szept. 22. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
20 évesen sem értettem, ezen mit kell sokkolódni. Egy gyereknek felnőttnek tűnsz, örülj, hogy udvarias próbál lenni.
2022. szept. 22. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Nézd, a helyzet az, hogy nem leszel örökké 10 éves.

De hogy 25 évesen úgy bánkódj már, mint egy hetvenes??

2022. szept. 22. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:

40+-osként is néha ezt érzem, pedig bőven volt idő megszokni.

Igaz én nem vettem a lelkemre, csak úgy rácsodálkoztam.

Ha visszagondolok elsős koromban a nyolcadikosok is bácsiknak tűntek.

2022. szept. 22. 14:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi.
2022. szept. 22. 14:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig sokkoló volt, amikor ovodába jártam, nagycsoportos voltam, és a kiscsoportosok csokolommal köszöntek.
2022. szept. 22. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
Én 40 vagyok aztán kis taknyok simán letegeznek. Engem ezért szájon vágtak volna gyerekkoromban. Tudom, hogy modern világ meg minden, de mégis...
2022. szept. 22. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem attól leszel öreg, hogy végre felnőttként kezelnek.

Én a mai napig is hallom néha, hogy kislány meg kiscsillag, idegen felnőtt emberektől, pedig qrvára unom már. Akkor inkább legyek hölgyem vagy asszonyom. Abban legalább nincs lenézés és hülye gyerekként kezelés.

26n

2022. szept. 22. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne vedd ezt magadra, nem vagy öreg. Engem 17 évesen csókolomoztak le először. Engem akkor se bántott a dolog. Azért nem, mert visszaemlékeztem arra, mikor én voltam gyerek, akkor csak annyit láttam egy tizen -vagy épp huszonéves emberen, hogy idősebb, mint én, tehát meg kell adni a tiszteletet, úgy illik, úgy tanították.

Hogy foghattam volna fel 8 - 10 évesen, mennyit is ér az a 25 év, mennyire kevés az még. Persze azt gyerekként is láttam, hogy az a huszonéves még fiatal, volt akkor is szemem, láttam, hogy nem ráncos az arcuk, csak megadtam a tiszteletet az idősebbnek. Ezért feltételezhetően azok a gyerekek is látják, hogy fiatal vagy, csak a felnőttet látják benned.

Ha szomorú vagy emiatt, gondolj belem, hogy te is voltál 8 éves.

2022. szept. 22. 21:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem aggodok miatta. Csak fura volt amugy köszi :)
2022. szept. 22. 21:13
 20/20 anonim ***** válasza:
19 éves voltam amikor egy kisfiú úgy köszönt nekem hogy csókolom bácsi!
2022. szept. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!