Csak engem érint meg ez lelkileg? Valóba ennyire öreg lennék 25 évesen?
Nem egyszer megtörtént az, hogy fiatalok 10 év körüliek jónapot, vagy csokolommal köszönnek. Engem ez teljesen lesokkol.
25 f
Áhh..ne csinálj ebből nagy ügyet.
19 éves vagyok, múltkor elkísértem anyát a munkahelyére. Egy tanodában dolgozik, és általános iskolás gyerekekkel, elsősorban ilyen 7., 8. osztályos gyerekekkel kell foglalkoznia, ha jól rémlik.
Szóval az a lényeg, hogy múltkor ott voltam vele, és nekem is pl. az egyik gyerek csókolommal köszönt.
És vágod 19 vagyok. És se bajusz, se szakáll, se semmi, csak egy kölyök pofa. és 175 cm. És azt mondja nekem, hogy csókolom. (Bár lehet, hogy jó napot volt, de arra emlékszem, hogy nem úgy köszöntött, ahogy az normális lett volna.)
Szóval szerintem ne lepődj meg. :DDDD
Ilyenek előfordulnak.
És??
Engem 7.-es koromban az a lány csókolomozott le, igaz, a sötét utcán, aki egy évvel felettem járt, és akibe bele voltam esve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!