Mi értelme az életnek?
Ha szerinted egy csovesnek semmi gondja az életbe akkor legyél csoves
Jo lesz majd telen megfagyni, nyaron megsulni, furdeni se tudsz rendesen, kajálni se
4, azzal nem mész messze, nem tartok a létszükségnél több kp-t. Bankba meg semmit.
5, neked sikerült továbblépni?
6, mert te mit adtál a tiednek?
7, Carpe Diem. De miért? Keljek fel, csináljam amit szeretek, és lehet holnap a fejemre esik egy meteor és agyonüt. Vagy elcsap egy kocsi. Vagy kiderül hogy beteg vagyok, és alig van hátra pár napom/hetem. És elmondják a temetésen hogy kva jól éltem, a szeretteimnek fájdalom, haragosaimnak, irigyeimnek öröm, majd pár év múlva elfelejtenek, vagy kamatoztatják, amit összehoztam, vagy ekpocsékolják, més 30 év múlva az összeborult sírkövem megy útalapba, rajtam meg legel a tehén.
12, sajnos a szeretteim elvesztése miatt nagyon is reális félelem. A betegség nem korhoz kötött.
Jelenleg próbálok pozitív lenni, haverokkal lógni, párkapcsolat is lenne, van társállatom, alkottam is már úgymond maradandót, és utazni is szoktam. (Mondjuk Covid óta nem, közbe jött év elején egy nagyon súlyos betegség a családba, azóta teljesedett ki számomra az élet értelmetlensége.)
14, és te el tudnád mondani, hogy milyen értelmét találtál az életednek?
15
Az én életem értelme elsősorban hogy megőrizzem a józan eszem, majd mindig azt csináljam amit szeretek, és vigyázzak önmagamra és azokra akiket szeretek.
"Elérhetsz bármit, 100 év múlva akkor se fog rád a kutya se gondolni."
Érhető el olyan dolog, ami miatt több száz évvel később is, akár 1000 év múlva is emlékezni fognak rád. Persze, ahhoz elég sok minden kell, egyáltalán nem egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!