Az életnek van értelme? Szegény vagyok és úgy érzem nincs
Én viszonylag rendben vagyok anyagilag de mégis úgy érzem hogy nincs.. :D már 11 éves korom óta. Igazából várom a végét.
25/n
Szilvi
7-esnek igaza van abban, hogy a célok értelmet tudnak adni, mégha csak átmenetit is.
Régen én is kilátástalan nyomorban éltem, és pár éve már nem. Ez jó, erőt ad, de szerintem mindig félni fogok a lecsúszás lehetőségétől. Plusz most lett más nünükém, amin szenvedhetek. Az egyik fizikai betegség, ami ellen elég tehetetlennek érzem magam, és kínlódok. A másik pedig a magány. Nagyon vágynék tásra, szerető családra, de nem is tudom hol keressem. Nincs nagyon lehetőségem ismerkedni, a sok bántás miatt bezáródtam, most meg itt ez a betegség is. Nehéz mindennel egyedül megküzdeni. Szóval olyan általános értelme szerintem nincs az életnek. Nekem jelenleg nincs sok örömem, meg célom, inkább csak a jövőbe vetett hit ad erőt. Meg arra szoktam gondolni, hogy mi más választásunk van? Most már úgyis itt vagyunk a Földön, kezdenünk kell magunkkal valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!