Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az életnek van értelme?...

Az életnek van értelme? Szegény vagyok és úgy érzem nincs

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen, még az jutott eszembe, hogy vannak boldogságkutatások, amelyek vizsgálják az emberek boldogságszintjét, ill. hogy milyen tényezők befolyásolják. Kimutatták, hogy ha az alapvető szükségletek hiányából felkerül valaki egy biztosabb egzisztenciába (tehát már biztosított a lakhatás, étel, ruha, stb.), akkor ott történik egy jelentős ugrás a boldogságszintben. Ugyanakkor efelett már nem nő bevételarányosan a boldogság. Elvileg van az embereknek egy elég stabil kedélyállapota, a szélsőséges események ezt átmenetileg eltolják pozitív, vagy negatív irányba, de idővel visszaáll az eredeti szint.
2021. nov. 14. 13:20
 22/27 anonim ***** válasza:
57%

21. Hol találtad az erről szóló dolgokat?

Napjaim vannak hátra,itt dől el minden.

Kíváncsi vagyok ezekre az elméletekre,sokat olvastam de ezt még nem.

2021. nov. 14. 13:22
 23/27 anonim ***** válasza:

#22:

Már többször "szembejött" velem a téma, most először Sonja Lyubomirsky - Hogyan legyünk boldogok? C. könyve ugrott be. Ezen kívül még Szendi Gábortól olvastam hasonlókat. Pozitív pszichológia témában is érdemes kutakodni (pl. Csíkszentmihályi Mihály könyvei). Kitartás!

2021. nov. 14. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Jobban szeretem Jordan Peterson előadásait,ő kompetens is,ráadásul ilyen címűből ezer van.

De szoktam előadásokat nézni youtubeon,csak az ilyen wannabe psyhologist embereket nem bírom.

Tömör lényeg,nincs rizsa.

Nekem legalábbis nem bírja az agyam a sok rizsát.

2021. nov. 14. 15:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Akkor legyél gazdag kérdező

Csak mert valaki szegényen születik, nem kell szegényen is meghalnia, különben lesz egy elpazarolt élete

2021. nov. 17. 11:02
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát kicsim betegek vagyunk ezért maradunk szegények
2021. nov. 17. 13:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Már aki az marad
2021. nov. 17. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!