Az életnek van értelme? Szegény vagyok és úgy érzem nincs
Nem "hanem nem tudok rendesen élni" Azt jelenti
Igen elég ritka az élet meg a normális lakás nálunk
Jajj már megint egy ilyen füves-wannabe-gengszter szutyok idézet...
Mintha ez neki fogalmazódott volna meg az eszében egyébként is először...
Én is azon gondolkozok,hogy kitörök a pénztelenségből,viszont nem fog érdekelni utána más véleménye.
Amíg élek,addig jól akarok élni.
Tehát bármit megteszek érte,hogy pár darab papírral és csomó utazással több legyen a kezemben.
Szerintem neked sem ártana lehetőségeket keresned ezerrel.
"Nem "hanem nem tudok rendesen élni" Azt jelenti"
De ez mit jelent konkrétan?
Mert továbbra sem derül ki. Tehát akkor normális étkezésed megoldott, nem éhezel, tudsz fűteni, nem vacogsz télen a lakásba, de akkor konkrét fejtsd ki kérlek hogy mi az a körülmény ami miatt "nem tudsz rendesen élni".
Van az a bizonyos Maslow piramis(nézz utána ha érdekel), hogy mikből is tevődik össze a létezésednek az értelme. Az anyagi biztonság csak 1 dolog a sok közül, és szerintem nem is a legfontosabb. Rengeteg ember él a világban szegényen, mégis boldogan.
Van az a mondás ugye, hogy a pénz nem boldogít. Ez nyilván így van, önmagában nem, de azért boldogabbá tesz. Tehát ha egyébként minden rendben van az életedben, a pénz jó dolog, mert ad egy biztonságérzetet.
A fiam öngyilkos lett...
Anyagi és érzelmi téren mindent megkapott tőlünk, amire lehetőségünk volt, de magában olyan démonokkal küzdött, ami végül legyőzte őt. Ahogy ő fogalmazott egy utólag talált szösszenetében, ál-áloméletet élt. Számomra ez azt jelenti, hogy minden "normálisan" működő ember boldog lett volna az ő helyében, de ő valamiért nem tudott. Felénk azt mutatta minden rendben van, belül pedig küzdött...és sajnos feladta.
A szegénységből (akarattal) ki lehet törni, csak ne add át magad az önsajnálatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!