Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi Orban Viktor titka? Mitol...

Mi Orban Viktor titka? Mitol ilyen nepszeru?

Figyelt kérdés

Sajnos hasonlo adotsagokkal aldott meg a sors, mint a magyar Miniszterelnok Urat. Tehat alacsony vagyok, ronda es felig roma szarmazasu. Gyakorlatilag teljesen ki vagyok taszitva a tarsadalombol. Emberi kapcsolataim nincsenek es nem is nagyon voltak. Baratnom meg soha nem volt. 33 evesen meg mindig szuz vagyok, attol tartok az is maradok. Munkahelyeket nehezen tudom megtartani. Az emberek kb. undorodnak tolem meg a sajat csaladom tagjai is.

Ennek ellenere Orban igen nepszeru meg a fiatalok koreben is, szivesen fotozkodnak vele es megbiznak benne. Van csaladja is es 5 gyereke.

Mi lehet a titka? Hatha el tudok tanulni nehany trukkot.

(kerlek ne toroljetek le a kerdest) Koszonom!

2022. szept. 15. 16:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
27%
#30: azt viszont ne felejtsük el hozzátenni, hogy teljesen amorális.
2022. szept. 15. 20:41
 32/40 A kérdező kommentje:
De a szimpatia az csak es kizarolag a kulsosegek alapjan tortenhet. Mindegy mennyi penze vagy hatalma van valakinek attol nem lesz vonzo. A vonzalom csak es kizarolag testi lehet. Tehat Orban Viktornak a kinezete igen is szimpatikus tobb millio magyarnak, ha nem az lenne nem szavaznanak ra, hanem undorodnanak tole, mint ahogy tolem is.
2022. szept. 15. 20:42
 33/40 anonim ***** válasza:
78%

Igen, és amúgy egy pökhendi majom, akinek kijárna néhány nagy pofon. De a képességeit attól még nem lehet elvitatni.

2022. szept. 15. 20:44
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan... Játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy?

Az emberek - még a fidesz szavazók sem (pedig meglehetősen rossz véleménnyel vagyok róluk) - nem szexuális vonzalom alapján választanak.

De tudod mit? Még ha így is lenne, akkor egy férfi sosem nyerné meg a férfiak szavazatát és fordítva.

Kérve kérlek, ne trollkodj és/vagy ne legyél ennyire ostoba.

2022. szept. 15. 20:45
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"De a szimpatia az csak es kizarolag a kulsosegek alapjan tortenhet."

Ez nem igaz, a belső tulajdonságok nagyon is megváltoztathatják az illetőről kialakult első benyomást.

2022. szept. 15. 20:45
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpátia csak külső alapján alakulhat ki, akkor egy heteroszexuális embernek nem lehet szimpatikus valaki az azonos nemből, és homoszexuálisnak nem lehet szimpatikus neki az ellenkező nemből, és egy aszexuálisnak nem lehet szimpi SENKIII?
2022. szept. 15. 20:49
 37/40 anonim ***** válasza:
A politikájától eltekintve, szerintem fiatal korában elég jó csávó volt Orbán. Ha még most is fiatal lenne, szerintem nekem bejönne, mint férfi. Már így öregen elég trottyos, de komolyan, női szemmel nézve szerintem fiatalon eléggé szemrevaló volt.
2022. szept. 16. 21:11
 38/40 A kérdező kommentje:
37-es. Rendkivul beteg az izlesed.
2022. szept. 17. 00:31
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem a külsőségek hanem a hazugság és hízelgés a titka. Próbáld ki a nőknél is működik és állítom holnapra már nem leszel szűz.
2022. szept. 19. 01:22
 40/40 A kérdező kommentje:
155 centi vagyok. Nem tudom milyen hazugsag vagy hizelges kompenzalna ezt.
2022. szept. 21. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!