Orbán Viktor népszerűsége most csökkenni fog?
A KATA és a rezsicsökkentés miatt gondolom, hogy akár jó döntés, akár nem, de csökkenni fog a támogatottsága jelentősen. Sajnos vagy nem sajnos? Már én sem tudom eldönteni. Én Fideszre szavaztam most először áprilisban. Hogy jó döntés volt e? Fene tudja már.
Kilóg a lóláb.
Hozzáteszem, nem csak Magyarországon, a többi vezetőség is uralkodik a közpénzen. Na de ennyire? Max Oroszország és Észak-Koreában van nagyobb autokrácia, vagy minek nevezik ezt. Na mindegy, hétvégére van kajám, söröm, már ennek lehet örülni. Tiszta luxus. Számlák meg úsznak.
Nem fog csökkeni semmi.
MZP is a rezsicsökkentést fikázta, mégis milyen népszerű volt és mennyien sírtak utána, amikor nem nyert.
A Kata döntésre meg már nagyon régen szükséges volt. 10 éve havi 50 ezret fizetettek csak, lopás fényes nappal. Ezzel szemben az alkalmazott meg 33%-ot szurkolt le. Ideje volt már, h vége legyen a katás bohóckodásnak.
Nem. Megvédte a rezsicsökkentést, Londonban már 200 forint egy köbméter gáz.
Növekedni fog a népszerűsége tovább szerintem.
Próbálok nem demagóg gondolatokat leírni, de egyszerűen nem lehet elmenni a mérhetetlen korrupció mellett. Ezért élünk szarul. Kár itt másról beszélni.
90%-ban az okozza a gondot, hogy lenyúlják a pénzt a vezetők.
Ez ilyen marha egyszerű.
Attól függ mennyi propagandát lehet a nyakába zúdítani.
Ha nagyon sok helyről nagyon sokszor hallanák az emberek, hogy Orbán a hibás, akkor elhinnék.
Viszont ő nagyon vigyáz rá, hogy a népszerűtlen intézkedésekre mindíg valaki mást toljon előre maga helyett.
A Kata miatt Parragh, a rezsiszámlák miatt Németh Szilárd lesz a bűnban ha úgy alakul.
Én tudom és értem, hogy Londonban mennyivel drágább a rezsi és a benzin, de ez egy olyan rendszerben élő tömeget nem fog érdekelni, akik már eddig is nélkülöztek.
Az angolok nem fogják megérezni ha 3x ennyi lesz a rezsi meg a benzin sem.
Mert van felhalmozott tőkéjük, van magas fizetés.
Itt az össz politikai bevétel-kiadással van gond.
Szerintem ezt most OV elszámolta, nem hiszem, hogy ezt benyeli fél millió ember, a rezsicsökkentést meg hát az egész ország.
És nem a kárörvendés van bennem, csak hát a valóság mellett ne menjünk már el. Itt már túl vagyunk egy határon, ami az átlag magyarra vonatkozik. Ezen felül még egy 20% drágulás és nem fognak vásárolni az emberek, a gazdaság nagyobb bajban lesz, ördögi kör, egyre rosszabb lesz.
6-os: igen igen.
7-es: te egy másik dimenzióban élsz.
"Nem. Megvédte a rezsicsökkentést, Londonban már 200 forint egy köbméter gáz."
Bírom, h ilyenkor mindig a külfölddel példálóznak.
Bezzeg ha a fizetésekről van szó...
Ja, lehet ott 200 ft a gáz, de a fizetés meg nem 200 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!