Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor népszerűsége...

Orbán Viktor népszerűsége most csökkenni fog?

Figyelt kérdés

A KATA és a rezsicsökkentés miatt gondolom, hogy akár jó döntés, akár nem, de csökkenni fog a támogatottsága jelentősen. Sajnos vagy nem sajnos? Már én sem tudom eldönteni. Én Fideszre szavaztam most először áprilisban. Hogy jó döntés volt e? Fene tudja már.

Kilóg a lóláb.

Hozzáteszem, nem csak Magyarországon, a többi vezetőség is uralkodik a közpénzen. Na de ennyire? Max Oroszország és Észak-Koreában van nagyobb autokrácia, vagy minek nevezik ezt. Na mindegy, hétvégére van kajám, söröm, már ennek lehet örülni. Tiszta luxus. Számlák meg úsznak.

2022. júl. 15. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
3: Nagy Brittanniában a nettó átlagfizetés 1 millió Ft felett van. Nálunk még a KSH hazug számítása szeint is csak 360 ezer. Valójában a 300-at se éri el. Szerinted kinek könnyebb kifizetni a rezsit, egy londoninak vagy egy magyarnak?
2022. júl. 15. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Biztos, hogy csökkenni fog. Én is már konkrét ismerősi körömből tudok olyan fideszes önkormányzati képviselőről, akit most kb. a sírás kerülget, mert rájött, hogy kiket "szolgált"...

Még az udvari sajtó is egymásnak esett többször, eléggé megosztotta a KATA és a rezsicsöki elvétel is a tábort. Csak az a baj, hogy ennek a tábornak a jelentős része egy forrásból tájékozódik és mondjuk ki: bőven az átlagos intelligencia szint alatt vannak. Nekik majd még azt is meg lehet magyarázni, hogy miért jobb neki, ha ezentúl kevesebbet keres majd havi százezrekkel és többet költ rezsire (meg mindenre) másik 100-200 ezerrel...

2022. júl. 15. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is már konkrét ismerősi körömből tudok olyan fideszes önkormányzati képviselőről, akit most kb. a sírás kerülget, mert rájött, hogy kiket "szolgált"...

Azért amikor a Fideszes fizetést kellett felvenni biztosan nem kerülgetted a sírás :D milyen képmutatás folyik itt

2022. júl. 15. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Most biztos sokan fognak keresni valami alternatívát. De ne reménykedj, kérdező, csak jobboldalon fognak keresgélni.
2022. júl. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!