Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi Orban Viktor titka? Mitol...

Mi Orban Viktor titka? Mitol ilyen nepszeru?

Figyelt kérdés

Sajnos hasonlo adotsagokkal aldott meg a sors, mint a magyar Miniszterelnok Urat. Tehat alacsony vagyok, ronda es felig roma szarmazasu. Gyakorlatilag teljesen ki vagyok taszitva a tarsadalombol. Emberi kapcsolataim nincsenek es nem is nagyon voltak. Baratnom meg soha nem volt. 33 evesen meg mindig szuz vagyok, attol tartok az is maradok. Munkahelyeket nehezen tudom megtartani. Az emberek kb. undorodnak tolem meg a sajat csaladom tagjai is.

Ennek ellenere Orban igen nepszeru meg a fiatalok koreben is, szivesen fotozkodnak vele es megbiznak benne. Van csaladja is es 5 gyereke.

Mi lehet a titka? Hatha el tudok tanulni nehany trukkot.

(kerlek ne toroljetek le a kerdest) Koszonom!

2022. szept. 15. 16:32
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Hogyan szavazhat meg egy olyan nemzet, amely utalja a torpe, ronda, ciganyokat az orszag elso emberenek egy torpe, ronda, ciganyt?
2022. szept. 15. 18:02
 22/40 anonim ***** válasza:
5%
Te tényleg ennyire egyszerű vagy?
2022. szept. 15. 18:10
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

21.

És hogy van az, hogy az amúgy mindig toleráns, kisebbségeket babusgató, politikailag "naaaagyon" korrekt csoport az, amelyik cigányozza és törpézi le a miniszterelnököt? (Nyilván nem dicséretnek szánva a dolgot) Kis ellentmondás.

2022. szept. 15. 18:11
 24/40 anonim ***** válasza:
49%

23

Szerintem hősünk jobbról előzi a fideszt. :))

2022. szept. 15. 18:13
 25/40 A kérdező kommentje:

Nem igazan ertem. Ha valaki egy ronda, torpe, cigany. Es azt mondjak ra, hogy egy ronda, torpe, cigany az miert serto. Ez teny! Ezeket a dolgokat en is megkapom a mai napig rendszeresen, de nem erzem sertonek, mert tenyleg az vagyok vagy legalabb is ugy nezek ki.

Raadasul Orbannak a kulseje miatt van meg egy durva kissebbsegi komplexusa is, amu eleg erosen meg is latszik a politikajan. Ez minden hozza hasonlo embernek van. Nekem is.

2022. szept. 15. 18:22
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
A bamba társadalom miatt népszerű...
2022. szept. 15. 19:55
 27/40 A kérdező kommentje:
De en akkor miert nem talalok ilyen bamba embereket, akik szivesen baratkoznanak velem?
2022. szept. 15. 20:21
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

27

Van hatalmad? Nincs.

Van befolyásod? Nincs.

Van pénzed? Nincs.

Jogász vagy? Nem.

Ismert vagy? Nem.

Intelligens vagy? (Ha nem is becsületes.) Nem.

Akkor mi a kérdésed? Orbán Viktorral az a legkisebb gond, hogy alacsony vagy épp túlsúlyos.

2022. szept. 15. 20:27
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
#27: te magad is ilyen bamba ember vagy. O.V. morálisan ugyan nem, de intelligenciában magasan fölöttük áll, ezért úgy játszik az ilyenek érzelmeivel és gondolataival, mint macska az egérrel. Ez már elégséges magyarázat, kérdező?
2022. szept. 15. 20:38
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, karizma. Felülírja a megjelenést, és olyan vonzerőt kölcsönöz a tulajdonosának, amitől elég gyorsan szimpatikussá tud válni mások szemében.

Egyébként Orbán alapvetően egy éleslátású, intelligens férfi, és ritka jó stratéga.

2022. szept. 15. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!