Szerintetek Orbán Viktor magánemberként is homofób, vagy kizárólag csak népszerűség kedvéért mond olyanokat?
Szerintem igen.
De nem is kimondottan a homofóbia a lényeg.
Ő ezt az echte disznóvágós, reggel felesezős, "férfi vagyok, eh" meg "nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér" meg ilyen típusú gondolkodást testesíti meg.
Persze, nehéz szétválasztani a szerepet és a valóságot, de igazából a vidéki, 50 fölötti férfiak elég jelentős része ezt tolja. És Orbán a korához képest is elég maradi gondolkodású, nagyjából azt a szintet hozza világképében, mint az én 70 éves apám, akit anno a nagyszülei neveltek föl... szóval nem épp haladó gondolkodású, na:D
5
Pedig Oxfordban tanult Soros pénzén.
7, true. De pl az én baráti társaságom 5 főjéből 3-nak mesterdiplomája van, 2-nek meg sima Bsc, mindenki legalább 2 idegen nyelvet beszél, szóval összességében nem vagyunk alacosnyan képzettek... mégis a legjobbat a bszós-fingós meg bzulós poénokon tudunk röhögni:D
Szóval a vér nem válik vízzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!