Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán Viktor...

Szerintetek Orbán Viktor magánemberként is homofób, vagy kizárólag csak népszerűség kedvéért mond olyanokat?

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Mi az a homofób?
2022. aug. 8. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:
2022. aug. 8. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbán leszar mindent, csak jöjjön a mani.
2022. aug. 8. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Ha így lenne akkor belépne már végre az európai ügyészségbe csak hogy jöjjön a mani.😉
2022. aug. 8. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem igen.

De nem is kimondottan a homofóbia a lényeg.

Ő ezt az echte disznóvágós, reggel felesezős, "férfi vagyok, eh" meg "nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér" meg ilyen típusú gondolkodást testesíti meg.

Persze, nehéz szétválasztani a szerepet és a valóságot, de igazából a vidéki, 50 fölötti férfiak elég jelentős része ezt tolja. És Orbán a korához képest is elég maradi gondolkodású, nagyjából azt a szintet hozza világképében, mint az én 70 éves apám, akit anno a nagyszülei neveltek föl... szóval nem épp haladó gondolkodású, na:D

2022. aug. 8. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ ki kérdezi.
2022. aug. 8. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:

5

Pedig Oxfordban tanult Soros pénzén.

2022. aug. 8. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

7, true. De pl az én baráti társaságom 5 főjéből 3-nak mesterdiplomája van, 2-nek meg sima Bsc, mindenki legalább 2 idegen nyelvet beszél, szóval összességében nem vagyunk alacosnyan képzettek... mégis a legjobbat a bszós-fingós meg bzulós poénokon tudunk röhögni:D

Szóval a vér nem válik vízzé.

2022. aug. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!