Semmit, mert minden attól függ, hogyan tálalják fel. Gyurcsány öszödi beszédet tartana most is, míg Orbán a háborúra fog mindent.
Ez a különbség.
2022. júl. 4. 21:21
3/26 anonim válasza:
Szerintem tripla ekkora infláció esetén is. Elég csak bedobni egy gumicsontot, amivel elterelik az emberek figyelmét. Belenyúlnak a kalapba és kihúzzák Sorost, Brüsszelt, a migránsokat, vagy az óvodásokat átoperáló transzvesztitákat.
2022. júl. 4. 21:22
4/26 anonim válasza:
Nekem az a szempont hogy megkapjuk e az eu pénzt , ha nem akkor csalódtam a Fideszben, jobb viszonyra kell törekedniük az eu-val.
Az infláció az bárki lenne kormányon hasonló lenne.
2022. júl. 4. 21:23
5/26 árokpart válasza:
Sokat esett hasonló a gazdasági helyzetünk mint 2006 nyarán mikor kiszivárgott az öszödi beszéd.
2022. júl. 4. 21:27
6/26 árokpart válasza:
Pontosabban mielőtt kiszivárgott az öszödi beszéd.
2022. júl. 4. 21:28
7/26 anonim válasza:
A probléma, hogy a hívek elhiszik mindig a magyarázatot, amit a fideszmédia ordít nekik. Próbáld csak ki, hogy megkérdezed valamelyiket, hogy szerinte mennyiben hibás a fidesz a gazdasági helyzetért, mit fog rá mondani.
2022. júl. 4. 21:51
8/26 anonim válasza:
A Fidesz népszerűsége nem csökkent a hanem erősödött , ez mutatja az időközi választás is ahol a Fidesz sok helyen jelentős előnnyel győzött.
Az emberek tudják, hogy ha a baloldal lenne hatalmon ebben a háborús és világgazdasági válságban sokkal de sokkal rosszabb lenne mivel még a benzin árstopot sem támogatja a baloldal sőt a kőolaj embargót is észnélkül elfogadták volna.
2022. júl. 4. 22:01
9/26 anonim válasza:
8: a jelen gazdasági helyzetben mennyire hibás a fidesz szerinted?
2022. júl. 4. 22:04
10/26 anonim válasza:
Ilyen ellenzékkel szemben akkor is fidesz nyerne ha el sem indulna a választáson.
Nem a fidesz erős, hanem az ellenzék egy vállalhatatlan moslék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!