A Fidesz népszerűségén mennyit csökkent az extrém erős infláció és a gyenge forint?
Ja, tényleg.
"Dübörög a gazdaság".
"Nagy a jólét."
"Nagyot ugrik a pannon puma".
Akkor a maszop nyaloncok simán becumizták:DDDDDDD
20-as, más kormánynál más lenne, igen.
Balos kormánynál már Ukrajnában harcolnának a párjaink/fiaink, nem mellesleg már az ezredik szankciós csomagot is megszavazták volna, miközben az internacionálét dalolják.
Én nem vagyok fideszes (Mi Hazánkra szavaztam), de most, ebben a helyzetben a fidesz a legkisebb rossz, ami velünk történhet.
23: "A forint vesszőfutása nem most kezdődött, szinte minden fontosabb devizával szemben hetek óta tart az alulteljesítés. A háború kitörése óta a magyar deviza 14,5%-kal gyengült az euróval szemben, miközben a lengyel zloty 4,5%-kal, a cseh korona pedig egy százalékkal gyengült.
VAGYIS MA MÁR NEM LEHET AZT MONDANI, HOGY A HÁBORÚ MIATT GYENGÜL A FORINT,
hanem egyre inkább a belső tényezők tartják nyomás alatt."
#17 Látszik hogy Fideszes propagandista vagy.
Igen, A baloldal nem támogatja az arstoppot, mert csak tönkremegy bele az ország. Ők adocsokkentéssel helyettesítették volna.
Igen, nem támogatják az Orbán fele rezsicsökkentést, mert ugyan azzal a kommunista árstopp módszerrel működik. Helyette ők korszerűsítéssel
Oldották volna meg, ami mind az állam kasszának, mind pedig az emberek penztarcajanak is SOKKAL jobb.
(Mellesleg ez 77%-os)
Nem értem a logikátokat. Hogy ha valaki nem támogat valamit az azt jelenti hogy ő SEMMIT nem csinálna helyette??
Akkora marhaságokat tudtok osszehordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!