Mennyire árt a Fidesz népszerűségének a külföldről szerkesztett hírportárok hazug - félremagyarázó cikkei amelyekre sokszor itt a GYK-án is szoktak az azt olvasó balosok hivatkozni?
Négy napig néztem az ATV híreit - műsorait - majdnem begolyóztam és majdnem olyan lettem mint a balosok a rengeteg félremagyarázott - áldolgokra épített műsorok és hazugságok hallatán.
Így már értem miért olyan agymosottak az ilyen és hasonló csatornák egyes nézői (tisztelet a kivételnek)
A fidesz népszerűségének már semmi sem tud ártani. Az országon belül van még két szavazójuk, orbán meg bajerzsolti, de ez a kettő olyan elszánt, hogy sosem pártolna el a fidesztől. A többi szavazatot meg megveszik készpénzért ukrajnából meg románból.
2022. júl. 7. 22:28
2/14 A kérdező kommentje:
1-
Mit szívsz?
Jó anyag lehet - adnál nekem is?
2022. júl. 7. 22:30
3/14 anonim válasza:
A Fidesz saját maga árt a népszerűségének.
2022. júl. 7. 22:38
4/14 anonim válasza:
#2 Látom te sem bírod a valóságot drogok nélkül. :)
2022. júl. 7. 22:38
5/14 anonim válasza:
Annyira alacsony a népszerűségük hogy annak már nem lehet ártani.
2022. júl. 7. 22:42
6/14 anonim válasza:
#1: Oké, akkor van 2 szavazójuk... Akkor most azt számold ki légy oly' szíves, hogy a DK-nak és a Jobbiknak (ők lennének a két legerősebb ellenzéki párt) hány szavazója van?
(Remélem, nem okoznak problémát a tört számok...) :DDD
2022. júl. 7. 22:44
7/14 anonim válasza:
Te vagy a Fidesz utolsó katonája. 😀
2022. júl. 7. 22:44
8/14 anonim válasza:
Nem nagyon, hiába nyüszítenek, meglett a kétharmad. Amúgy az emberek döntő többsége eleve nem néz atv-n ilyen műsorokat. Aki meg igen, az általában eddig sem a Fideszre szavazott.
2022. júl. 7. 22:49
9/14 anonim válasza:
Ma például azt hazudták az ATV-n, hogy a kormány gazdaságpolitikájának is köze lehet ahhoz, hogy a régión belül is kiemelkedő a valutánk elinflálódása. Durva mik mennek ott.
2022. júl. 7. 23:00
10/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz agmyosott lenni, minek nézel TV-t, úgy általánosságban?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!