Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire árt a Fidesz népszerű...

Mennyire árt a Fidesz népszerűségének?

Figyelt kérdés

Mennyire árt a Fidesz népszerűségének a külföldről szerkesztett hírportárok hazug - félremagyarázó cikkei amelyekre sokszor itt a GYK-án is szoktak az azt olvasó balosok hivatkozni?

Négy napig néztem az ATV híreit - műsorait - majdnem begolyóztam és majdnem olyan lettem mint a balosok a rengeteg félremagyarázott - áldolgokra épített műsorok és hazugságok hallatán.

Így már értem miért olyan agymosottak az ilyen és hasonló csatornák egyes nézői (tisztelet a kivételnek)

2022. júl. 7. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Az Atv és a hozzá tartozó rádió Fidesz szócső nem? A Németh Sándor Hit Zrt. tulajdona. Választás előtt állt ki éppen Orbán mellett.

Csak azért csinálnak látszat ellenzéki műsorokat mert így jobban kontrollálható a ballib oldal.

Nekem elég átlátszó.

2022. júl. 7. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted kinek a hibája, Jakab Petinek, nyalom a hangod?

2022. júl. 7. 23:13
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Édesapa, én nem csak Fidesz-tévét nem nézek, hanem semmilyent sem. Egy sort nem olvastam 30 éve semmilyen újságból, amihez egyáltalán fehér embernek köze van Amerikától Oroszországig. Épp elég benne élni ebben a világban, és látni, ahogy csillogó plázák és a kivagyi újgazdag kétmillió taposása alatt rohad szét, semmisül meg a szétgyalázott, szétdózerolt magyar valóság. Akinek ez nem fáj, az nem ennek az országnak drukkol. Azt hogy a Fideszt egy miféle aljas-ócska bandának tartom (sok mással egyetemben) az 30+ éve kialakult bennem, és azon semmiféle "hazug ellenoldali" sajtótermék hozzá már tenni nem tudna.
2022. júl. 7. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Az igazán félremagyarázó média az pont a Fidesz média pl Origo ProstiSrácok.
2022. júl. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!