Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi Orban Viktor titka? Mitol...

Mi Orban Viktor titka? Mitol ilyen nepszeru?

Figyelt kérdés

Sajnos hasonlo adotsagokkal aldott meg a sors, mint a magyar Miniszterelnok Urat. Tehat alacsony vagyok, ronda es felig roma szarmazasu. Gyakorlatilag teljesen ki vagyok taszitva a tarsadalombol. Emberi kapcsolataim nincsenek es nem is nagyon voltak. Baratnom meg soha nem volt. 33 evesen meg mindig szuz vagyok, attol tartok az is maradok. Munkahelyeket nehezen tudom megtartani. Az emberek kb. undorodnak tolem meg a sajat csaladom tagjai is.

Ennek ellenere Orban igen nepszeru meg a fiatalok koreben is, szivesen fotozkodnak vele es megbiznak benne. Van csaladja is es 5 gyereke.

Mi lehet a titka? Hatha el tudok tanulni nehany trukkot.

(kerlek ne toroljetek le a kerdest) Koszonom!

2022. szept. 15. 16:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt minden nap ki fogod írni?
2022. szept. 15. 16:32
 2/40 A kérdező kommentje:

???

Most irtam ki eloszor. Az elozot letoroltek

2022. szept. 15. 16:40
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Viszont még mindig rossz kategóriában vagy.
2022. szept. 15. 16:43
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Boldog karácsonyt
2022. szept. 15. 16:45
 5/40 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem mondanám Orbánt valami nagyon vontó embernek :D szerintem nem népszerű egyáltalán olyan értelemben ahogy te ezt kérdezed!

Az hogy van egy felesége meg 5 gyereke nem jelenti azt hogy népszerű is.

Fotózkodnak vele,mert van aki viccként néz rá (mármint kiparodizálják a politikai mivoltja miatt),van akik meg bálványozzák.

2022. szept. 15. 16:47
 6/40 anonim válasza:
52%
Én nagyon nem kedvelem, de van egy tulajdonsága, amit nagyra tartok. Mondjuk ezt mindenkiben. Roppant magabiztos, van önbizalma, magába vetett hite. Ha töredék annyi önbizalmam lenne, mint neki, már előrébb tartanék...
2022. szept. 15. 16:47
 7/40 anonim ***** válasza:
79%
#5: a feleségről csak annyit, hogy 2-3 hónapja, amikor még olvastam híreket, az egyik hírportál mindentudó, bennfentes értelmiségiek által benépesített kommentszekciójában felmerült egy olyan értesülés, miszerint (Lévai) Anikó állítólag valamikor a közelmúltban felszállt egy külföldre induló repülőre (értsd: dobbantani akart volna véglegesen), és a TEK-esek szedték le róla.
2022. szept. 15. 16:49
 8/40 anonim ***** válasza:
87%
#6: ez minden pszichopatában megvan. Önmagában szerintem ez egyáltalán nem erény.
2022. szept. 15. 16:50
 9/40 anonim ***** válasza:
47%
Köztudott fineszes, mindegyik Fideszes!
2022. szept. 15. 16:53
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Na erről beszélek a kérdezőnek! Hogy az ne tévessze meg ,hogy a "látszat család" az népszerűséget jelent.

2022. szept. 15. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!