Mi Orban Viktor titka? Mitol ilyen nepszeru?
Sajnos hasonlo adotsagokkal aldott meg a sors, mint a magyar Miniszterelnok Urat. Tehat alacsony vagyok, ronda es felig roma szarmazasu. Gyakorlatilag teljesen ki vagyok taszitva a tarsadalombol. Emberi kapcsolataim nincsenek es nem is nagyon voltak. Baratnom meg soha nem volt. 33 evesen meg mindig szuz vagyok, attol tartok az is maradok. Munkahelyeket nehezen tudom megtartani. Az emberek kb. undorodnak tolem meg a sajat csaladom tagjai is.
Ennek ellenere Orban igen nepszeru meg a fiatalok koreben is, szivesen fotozkodnak vele es megbiznak benne. Van csaladja is es 5 gyereke.
Mi lehet a titka? Hatha el tudok tanulni nehany trukkot.
(kerlek ne toroljetek le a kerdest) Koszonom!
2
Vagyis nem most írtad ki először.
Orban mar nem fiatal, de soha nem volt ronda. Baratai (akkor is,hacsak erdekbaratsagrol beszelunk) pedig vannak. 33evesen nem volt szuz, boven volt mar csaladja. A munkahelye pedig mar 12 eve meg van.
Szoval..hol is itt a koztetek levo nagy hasonlosag? Nem latom.
Amikor ertelmesen beszelt (mert amugy rendkivul ertelmes) akkor alig jutott be a parlamentbe. Aztan raerzett a magyar neplelekre es olyan polulizmusba es hatalom epitesbe kezdett amit tanitani fognak.
Osszessegenen ami a sikerehez kellett jo helyen volt jo idoben, es rendkivul intelligens.
Azt hogy ezt mire hasznalta es miert az mas kerdes. Szerintem oroszorszagbol zsaroljak, nem egy olyan embernek tunt regen aki a penzert csinal dolgokat, most megis a csaladja es stromanjai zsebet tomi, minden dontese mogott csak ez all illetve a hatalom megtartasa.
A masik ami magyarazatot adhat a partfordulasara az a narcisztikus szemelyiseg zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!