Hogy változtassak azon, ha mindig félek azoktól, akik megtetszenek?
Figyelt kérdés
Normális ember a kiszemeltje társaságát keresi és azon van, hogy észrevegye. Ezzel ellentétben én menekülök előle, kerülöm, nem nyitok felé, mert annyira zavarban vagyok. Mit kellene helyretenni a fejemben?2022. szept. 14. 15:29
1/4 anonim válasza:
Mennyire ismered? Másokkal mennyire vagy félénk?
2/4 A kérdező kommentje:
Kezdetben zárkózottabb vagyok, kis idő kell, hogy feloldódjak.
Ha valaki viszont ténylegesen megtetszik, akkor tényleg menekülök előle. Gondolok rá sokat, de nem merem kimutatni, hogy érdekel.
2022. szept. 14. 15:50
3/4 anonim válasza:
Sokat keresgéltem a témában és gyakran tanácsolják hogy gyakoroljuk a kezdeményezést közömbös emberekkel, idegenekkel. Még nem tudom mennyire válik be, mert általában lusta vagyok/nem merek, és ezért kevésszer csináltam. De mire ezzel a módszerrel felbátorodsz addigra bármi lehet, inkább erőltesd meg magad, határozd el hirtelen. Vagy ha van közös barát, megkérheted hogy intézze úgy hogy találkozzatok.
4/4 anonim válasza:
Amikor beparázol, kérdezd meg magadtól, hogy: "Mi a legrosszabb, ami történhet, ha nem viszed végig a folyamatot? Megéri? Akkor indulj neki:)!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!