Negyven múlt, és egész nap animéket néz, magában röhög. Valószínűleg is nem normális?
Figyelt kérdés
Oké, hogy fiatalabb korosztály ezen kattog, de aki már jócskán benne van a korban, attól kicsit fura. Mellesleg egész nap játszik ilyen gagyi számítógépes játékokkal. Ordítozik.2022. szept. 12. 15:00
1/13 anonim válasza:
A normalitás illúziója már rég a múlté, olyan, mint egy lovasszobor egy húgyszabú belvárosi tér közepén.
2/13 anonim válasza:
Na és ez téged miért zavar ennyire, hogy csámcsognod kell rajta?
3/13 anonim válasza:
Figyi, szerintem élni és élni hagyni... Neki ez a hobbija, másnak az olvasás vagy a netflix, gamelés, kertészkedés.
4/13 anonim válasza:
Nem éri meg normálisnak lenni.
5/13 anonim válasza:
Akkor is ugyanezt csinálná ha Izaura tv-t vagy focit nézne, csak akkor más lenne a képernyőn. Nem mindegy mi a hobbija? Nem bánt vele senkit. Egyedüé a kiabálást és nevetést tudom megérteni, hogy idegesítő lehet, arra esetleg megkérheted hogy próbálja kicsit hallkabban kivitelezni.
6/13 anonim válasza:
Az pont ugyanennyire nem normális dolog, hogy erről kérdést írsz ki.
7/13 anonim válasza:
A 80-as években születtem és már akkor animét néztünk, amikor még nem is tudtuk, hogy mi az anime. Mi közöd hozzá?
9/13 Katona Dius válasza:
A mai világban aki normalis,az meg bolondul. 30 éves nő vagyok, én is és a férjem is (35) animézünk és gamelünk.
10/13 anonim válasza:
"magában röhög"
Ebből lehet tudni, hoyg megint egy retardálttal van dolgunk a kérdező személyében.
Ha te egyedül látsz egy vicces videót, akkor nem amgadban fogsz röhögni?
Egyébként, mint médium, az anime lényegesen kulturáltabb, mint a legtöbb nyugati műsor, de TV csatornáknál mindenképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!