Szereted néha az itteni válaszolókat? ❤️
Figyelt kérdés
Néha vannak olyan jó kommentek, tényleg érződik a segíteni akarás, olyan jó érzés ez 😍🥰 szeressük egymást 🤧2022. szept. 8. 22:13
A kérdező szavazást indított:
igen, néha nagyon jó élmények vannak itt ❤️
nem tudom miről beszélsz, de peace love ✌️☮️♥️
32 szavazat
2/18 anonim válasza:
Egyszer régen szerettem egymást, de történt valami és azóta nem. Tanulság? Ha történik valami, akkor az már elmúlt.
3/18 anonim válasza:
Én már rég nem vagyok képes a szeretetre.
4/18 anonim válasza:
nem, mert buták. és a butákat nem szeretem.
5/18 Darius- válasza:
Igen. Nagyon sok a segítő válasz, szakmailag témában levő válaszoló. Nekem pozitív 80 %-ban kb.
Van néhány troll, őket nem, de ők zérók, nem etetem őket, mert maguknak kell megtanulniuk, esetleg csak néha szánalomból válaszolok nekik :)))
6/18 Darius- válasza:
Még annyit, mert most jutott eszembe, hogy a politika rovat nem tetszik, szánalmas eléggé amit ott művelnek, így a válaszom arra nézve nem.
7/18 anonim válasza:
Én az igazán jó humorú trollokat szeretem, akik nem bántóak, csak frocliznak kicsit. Egy jó szar nap után ha megnevettetnek, egyenesen rajongok értük. 💓💓💓
8/18 anonim válasza:
Nem. Csak azért vagyok még ezen az oldalon, hogy legalább egyvalaki adjon ténylegesen hasznos, értelmes válaszokat is.
9/18 anonim válasza:
Én tegnap kaptam egy levelet egy frappánsan megírt válaszomra, hogy mosolyt csaltam az arcára. (: Én az ilyen leveleket szeretem. Gyakran megesik velem. Sok ismerősöm van az oldalról is. Szeretek itt olvasgatni, beszélgetni. (:
29/F
10/18 anonim válasza:
Szereti a k*rv*@nyjuk! Ki írtam egy normális kérdést ami sokat jelent nekem, erre meg 3-4 válasz ami eléggé el veszi az ember kedvét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!