Bunkóságnak tartod, ha valaki elkezd lapozgatni a telefonodon a képeid között, miután egy képet akartál volna csak mutatni neki?
Nem, - senkivel nem jutok el odáig, hogy a kezébe kerüljön a telefonom.
Vannak mások szórakoztatására szakosodott vállalkozások, - ők pénzért hajlandóak másoknak programokat szervezni, mulattatni bárkit.
Nekem nem tartozik a profiljaim közé, hogy másokat mulattassak és a magánéletemet sem teszem közszemlére. -Merre, kivel, miért, mikor jártam és mit láttunk, hallottunk, vásároltunk... Senkinek semmi köze ehhez!
Képeket, videókat sem tárolok a szükségesnél hosszabb ideig a telefonomon, - nem teszem teljesen feleslegesen célponttá sem magamat, sem az ismeretségi körömet azzal, hogy beazonosítható adatokkal támogatom az esetlegesen telefonomba bejutó ügyeletes szemétládát!
Az sem érdekel, hogy az adatvédelmi protokollomról kinek, mi a véleménye, - engem az érdekel, hogy a következetességemnek köszönhetően jól működik az önvédelmi szisztémám!
Igen, szoktam szólni.
Jó nyugi, értjük, te az átlag embernél magasabb szinten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!