Lehet az, hogy valaki minden nap pontban ugyanakkor ér egy adott helyre?
Figyelt kérdés
Én amikor munkába megyek, nem mindig ugyanazt a buszt vagy metrót érem el, persze így is mindig beérek időben. De lehet az, hogy valaki mindig mondjuk a 7:23-kor induló busszal megy azért, hogy elérje a 7:31-es metrót? De előfordul olyan is, hogy reggel kinézek az ablakon, és valakit mindig ugyanakkor látok az utcán elmenni előttünk. Tényleg vannak, akik ilyen percre pontosak szeretnek (vagy muszáj nekik) lenni?ma 07:30
1/12 anonim válasza:
Nekem pont az lenne a fura, ha valaki nem mindig ugyanazzal a busszal menne reggel munkába.
2/12 anonim válasza:
Nem mindenki gyakran közlekedő járatokkal megy. A metróhoz nekem is szinte mindegy, mikor indulok ki, mert 2-3 percenként megy és nem kell átszállnom, utána már csak besétálok. De aki pl vonatra száll át, esetleg céges buszt kell elérnie vagy ilyesmi, annak fixebb szerintem az indulási ideje.
3/12 A kérdező kommentje:
Én is úgy értem, amikor mindegy volna, melyiket érné el. Nyilván távolsági utazásnál, amikor mondjuk óránként indul vonat vagy busz, nem mindegy melyiket éri el, de rövidebb távon be lehet érni egy későbbi járattal is. De hogy van-e olyan, aki ilyen esetekben is mindig ugyanúgy a 7:31-es metróval megy és nem a 7:34-essel.
ma 07:45
5/12 anonim válasza:
Aggloban lakom, 15 percenként jön egy busz kb, de nyilván ugyanazt szoktam elérni, amivel jókor érek be a melóba. Nem mindenki él a belváros közepén, ahol tényleg 2 percenként suhan valami. A 4-es 6-ost valszeg én sem érném el mindig időre, de indulni akkor is elindulnék otthonról a megszokott rutin szerint.
6/12 anonim válasza:
Nem mindenki pesten lakik. Nekem pl félóránként-óránként megy a vonatom, nyilván minden nap ugyanazzal megyek.
7/12 anonim válasza:
Felénk félóránként jár reggel a helyközi busz, fura lenne ha nem azzal mennék mindig.
8/12 anonim válasza:
Manapság könnyebb pontos időzítéssel utazni hiszen a neten ott vannak az indulási idők. Amikor dolgozni megyek én is mindig ugyanahoz a buszhoz megyek mert a csatlakozások is jók és elérek mindent.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is gyakori. Hiába megy relatívan sűrűn járat, nekik van egy olyan megszokottjuk, amiről fixen tudják, beérnek vele és nem is borul vele a napirendjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!