Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet az, hogy valaki minden...

Lehet az, hogy valaki minden nap pontban ugyanakkor ér egy adott helyre?

Figyelt kérdés
Én amikor munkába megyek, nem mindig ugyanazt a buszt vagy metrót érem el, persze így is mindig beérek időben. De lehet az, hogy valaki mindig mondjuk a 7:23-kor induló busszal megy azért, hogy elérje a 7:31-es metrót? De előfordul olyan is, hogy reggel kinézek az ablakon, és valakit mindig ugyanakkor látok az utcán elmenni előttünk. Tényleg vannak, akik ilyen percre pontosak szeretnek (vagy muszáj nekik) lenni?
jan. 16. 07:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Volt főnököm ezt olyannyira kimaxolta, hogy ha az adott járaton nem volt rajta, akkor biztosan tudtuk, hogy aznap már nem látjuk az irodában.
jan. 16. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Én autóval ingázok naponta az 50 kilométerre lévő munkahelyre. Már majdnem a célnál van egy körforgalom, és tízből kilenc alkalommal ugyanabban a percben megyek át rajta, pedig addigra megtettem változó forgalomban 45 kilométert. És mégis mindig percre pontosan ugyanakkor vagyok ugyanott.
jan. 16. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Elég csak mindig ugyanakkor elindulni. Ha nincs forgalmi zavar, akkor ugynazokat a járműveket fogja elérni.
jan. 16. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Munkába azért időre megyünk. Nekem megvan egy fix vonat, amit el kell érnem, ha be akarok időre érni. Nyilván későbbivel már késnék, korábbival meg nem akarok menni, mert akkor korábban is kéne kelnem. Így ez adott igazából. Ezért mindig ugyanazzal a vonattal megyek
jan. 16. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon ritka az ilyen, mert többtényezős a "játék": forgalom, elindulás, lámpák, stb. Max. esetleg ha 3-8 perccel már hamarabb ott a környéken dekkol és úgy látja a másik, aki épp odaért az adott helyhez, hogy a másik is ott van épp.
jan. 16. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Van amikor pontosan érek be a munkahelyre, de van hogy 1-2 órát kések.. 😅
febr. 11. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!