Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnék változtatni...

Hogy tudnék változtatni azon,hogy smucig alak vagyok?

Figyelt kérdés

Nem szeretek pénzt költeni.

Nem szeretek ruhákat venni,új eszközöket p.laptop tv,telefon.

Kocsim nincs,megtehetném,hogy veszek egy újat,de mindig csak az lebeg a szemem előtt mennyibe kerülne a fenntartása és a hideg kiráz tőle.

A hajamat is már másfél éve nem vágattam le.

Sokat dolgozok jól is keresek, sokat teszek félre.

Az OTP applikáció szerint az átlagos havi pénzköltésem az havi 82.000 forint.

Minden hónapban igyekszem ez alá az összeg alá menni,de mostanában nem sikerül mert minden annyira megdrágult.

2022. szept. 1. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy kamu kérdés, szerintem ő Allen Harper.
2022. nov. 27. 03:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kitalacio, vannak ilyen emberek. Ez nem normalis, beteges. A kerdes hogy te akarsz-e valtoztatni. En sem ertem hogy a nagy semmire minek gyujtod a penzt. Ez kb. olyan hogy van 10 milliom de nem kolthetem el. Van oszt kesz, mit kezdjek vele akkor? Az erteke csak csokkenni fog kerdezo.

Szoval ez igy nagyon nem okes. Megbolondulnek egy 16nm-es lyukban. Annyi minden kenyelmi dolgot megvonsz magadtol hogy hihetetlen, siman mehetnel akar egy kis fahazba lakni az erdobe.

2022. dec. 2. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem meg időnként lelkiismeret furdalásom volt az "ökológiai lábnyomom miatt", mivel egyedül élek egy nagy családi házban és gyűjtöm a sportkocsikat.

Viszont most megnyugodtam, mert így ki van egyenlítve a "lábnyom", hogy vannak akik csak vegetálnak és még a levegővételt is sajnálják maguktól.

2022. dec. 2. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:

"Buszozni egyáltalán nem buszok,nem szeretem a tömeget és főleg nem fizetni."

Az alábbi vicc jut rólad az eszembe:

A skót kisfiú büszkén meséli az apjának, hogy mennyit spórolt azon, hogy nem vett buszjegyet hazafelé, hanem csak futott a busz után.

Az apja erre jól megpofozza azzal, hogy mennyivel többet spórolt volna, ha busz helyett taxi után szalad.

2022. dec. 2. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Foglalkozz az egészségeddel többet. 22-ig dolgozol, aztán 5-kor kelsz, ez kevés idő alvásra. Csináltass legalább egy vér- és vizeletvizsgálatot. Étkezni is próbálj egészségesebben, mert jönnek majd az egészségügyi problémák.

A mellékállás helyett inkább magadat fejleszd, akár a szakmádban, akár más irányba.

2022. dec. 4. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!