Szülés utáni alak: mi az, ami megváltozott szülés után? Mi az, amin tudtatok változtatni? Tudtatok javítani? Mi az, amin nem tudtok változtatni se javítani?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 18:41
1/7 anonim válasza:
Semmi visszafordíthatatlan nem történt szerencsére.
2/7 anonim válasza:
Egy picit lóg a bőr a hasamon. Nem háj, hanem bőr.
3/7 anonim válasza:
2 császáron vagyok túl. Kötényhasam lett és sajnos alhason maradt felesleg. Próbálok változtatni, egyenlőre nem sok sikerrel, pedig 7 kilót adtam le eddig a kezdő súlyomhoz képest. 😔
4/7 anonim válasza:
Semmi érdemben, a bőröm feszes maradt a hasamon is, striáim nem lettek kivéve a mellemen, ami viszont lógósabb is lett, nem mondom, hogy tragikus de nem a legesztétikusabb, szerencsére ezen elég könnyen tud segíteni egy plasztikai sebész.
5/7 anonim válasza:
Nekem 4 gyermekem van,mindet hosszan szoptattam,ez a ciciken meglátszik.Sajnos már az első után is lógósabbak lettek,de nem tragikus a helyzet.
6/7 anonim válasza:
A cicik picit striásak lettek, és kicsit szélesebb lett a csípőm. Ennyi. Ezekkel nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni😄
7/7 anonim válasza:
Megnyúlt a hasamon a bőr. Nem annyira vészes, ha állok, fel sem tűnik, de ha leülök, nagyon előreesik. A köldököm felett ráncos is lett sajnos.
Hát ez van. Előtte is és alatta is végig (értsd: betöltött 40. hétig) sportoltam (tehát sportoltam, nem csak sétáltam a tömb körül), mégis ez lett. Ezen nem tudok javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!