Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnék változtatni...

Hogy tudnék változtatni azon,hogy smucig alak vagyok?

Figyelt kérdés

Nem szeretek pénzt költeni.

Nem szeretek ruhákat venni,új eszközöket p.laptop tv,telefon.

Kocsim nincs,megtehetném,hogy veszek egy újat,de mindig csak az lebeg a szemem előtt mennyibe kerülne a fenntartása és a hideg kiráz tőle.

A hajamat is már másfél éve nem vágattam le.

Sokat dolgozok jól is keresek, sokat teszek félre.

Az OTP applikáció szerint az átlagos havi pénzköltésem az havi 82.000 forint.

Minden hónapban igyekszem ez alá az összeg alá menni,de mostanában nem sikerül mert minden annyira megdrágult.

2022. szept. 1. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező.

Nagyon egyszerű, adjál nekem 1 millió forintot és ne várjad, hogy valaha is vissza adom neked.

---

Viccet félre téve. Én is hasonló életet éltem mint te, szinte semmire nem költöttem, csak arra ami tényleg szükséges volt. Évekig csináltam ezt, és rá jöttem nem a legjobb amit csinálok. Milliók van a számlámon, de mellette elfelejtettem, a legfontosabb dolgot. Élni!

Próbálj meg olyan dolgokra költeni, ami boldoggá tesz, hogy legyen egy kis öröm érzeted. Menjél el utazni, vegyél egy biciklit és menjél vele a természetbe, vagy ami boldoggá tesz.

Nekem az utazás vált, hogy olyan helyekre is el tudtam menni, ahol az előtt még nem voltam.

Nem lesz könnyű menet, mert ez már egy fajta betegség, de ha nagyon szeretnéd, akkor sikerülni fog.

Nézd meg ezt a filmet. A sóher

2022. szept. 1. 10:54
 2/15 A kérdező kommentje:

Amit nagyon szeretek az az olvasás.

Nemrég vettem a Vaterán egy doboznyi ( használt)könyvet 550 forintért.

Különben én borzalmas vagyok tudom,mert pl. Folyamatosan nézem a fogyasztásomat is évek óta (víz,villany,gáz)

Ott is mindig törekedtem rá,hogy csak a legszükségesebb menjen és azt is folyamatosan csökkentsem.

Szeretek biciklizni, még a szüleimtől kaptam annak idején vagy 30 éve egy Csepel Apollo versenykerékpárt.

2022. szept. 1. 11:04
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell ezen változtatni. Az egész Földnek jót tenne, ha több ilyen ember lenne.
2022. szept. 1. 11:29
 4/15 A kérdező kommentje:

12 éve kaptam az öcsémtől születésnapomra, újonnan egy iPhone 4 telefont,mai napig azt használom.

16m2 lakásban élek,azért mert annak idején ez volt a városban a legolcsóbb ingatlan( 5 millió forintért vettem meg 2013-ban.

Wc+fürdőszoba egybe van

( különben egy nagyon pici helyiség)

Valamiért 2 db lámpa is be van szerelve ide,de mivel van egy ablak is,amin lényegében egész nap, télen nyáron be süt a nap,ezért a villanyt itt egyszer sem használom.

Ugyanez igaz a konyhára is,ami inkább csak egy főzőfülke.

Ahol egyedül a lakásban néha égetem a villanyt az a 9 M2 szoba.

Van Tévém,de már szerintem 2 éve nem is kapcsoltam be

( különben egy 48 cm átmérőjű LED tv amit használtam vettem a jófogáson 6500 forintért).

2022. szept. 1. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Csodálkozom, hogy a iPhone 4 még mindig bírja.

16m2 az nagyon kicsi lakás, de ha neked megfelel. Bár én, megörülnék egy ilyen pici lakásban.

Kíváncsi lennék, hogyan telik egy átlagos napod, vagy egy hétvégéd?!

Gondolom család és gyerek nincsen.

Kérjél orvosi segítséget, mert magadtól szerintem ez nem fog menni. Van egy komfort zónád amiben élsz, és annyira rabja vagy saját magadnak, amit már hosszú évek óta csinálsz, hogy ebből te egyedül nem fogsz kimászni. Kérdés, hogy tényleg szeretnél-e rajta változtatni. Halmozod a pénzed havi szinten, és még is miért? Mert szerintem te se tudod.

Keres fel egy pszichológust!

2022. szept. 1. 12:12
 6/15 A kérdező kommentje:

Család nincs gyerekek nincsenek.Minden nap reggel 5:00-kor kelek.

Kávé,reggeli,zuhany.Minden reggel legalább 1 órát olvasok.

Munka 8-16-ig főállásban,utána elmegyek a másodállásomba

18-22-ig árufeltöltőnek kis pénz az,de az is pénz.

Közel van mindkettő munkahely, vagy gyalog vagy pedig biciklivel megyek .

Az örökségem egy 4 szobás családi ház a városban.Jelenleg 6 egyetemistának van kiadva egy ingatlan közvetítő cégen keresztül.

A levonások jutalékok után abból tisztán 300 ezer forint bejön.

Jó időben sokat sétálok,vagy csak egy könyvel kiülök egy padra olvasgatni.

Buszozni egyáltalán nem buszok,nem szeretem a tömeget és főleg nem fizetni.

Mindkét munkahelyről a kollégák elszoktak hívni munka utáni "csapatépítő" programokra

Általában azokra megyek el amit vagy a cég finanszíroz

( ilyenkor ingyenes az étel és az ital)

Vagy pedig kollégák által tartott házibulikra amiken általában a házigazda állja a szeszes italokat.

2022. szept. 1. 12:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem megemlíteni,hogy a telefonomat mindig a munkahelyemen töltőn fel, otthon sose teszem fel töltőre.

Ha úgy alakul és mondjuk hétvégére lemerülne,akkor addig nem használom amíg dolgozni nem megyek és a munka helyemen fel nem teszem töltőre.

2022. szept. 1. 13:03
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól értem, akkor van egy fő állásod, ahol jól keresel és mellette egy mellékállásod is, plusz egy ingatlan ami ki van adva albérletbe, ahonnan megint bejön havonta plusz 300 ezer.

És havonta a max kiadások, 82.000 forint. És egy 16m2 lyukban laksz.

NEM BÁNTÁSBÓL ÍROM, DE TE NEM VAGY SZÁZAS, NEKED ORVOSRA VAN SZÜKSÉGED!!!!!

------------------

CSAK EGY MONDATBAN ÍRD LE, HOGY MIRE GYŰJTŐD A PÉNZED??????

2022. szept. 2. 00:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Megnyugtató hatással van rám,mikor rá nézek a bankszámlámra.És késztetést érzek,hogy minél többet és többet tegyek félre.
2022. szept. 2. 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
A kérdés kitaláció!
2022. szept. 2. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!