Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti mit gondoltok az...

Férfiak, ti mit gondoltok az ilyen "érzékenyebb" férfiakról?

Figyelt kérdés
Idézőjelbe tettem, mert röviden nem tudtam, hogy nevezzem. Igazából olyan férfiakra gondolok, akik például verseket írnak és publikálnak, festenek vagy valamilyen más művészeti ágban alkotnak (ha zenélnek, akkor is inkább amolyan költőibb dalszöveget írnak)? Az ilyesmi furcsa, vagy szimpatikus?

2022. aug. 31. 20:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2022. szept. 3. 16:24
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért váltotta ki ez a krédés privát levelek írását, esetenként olyan dolgokról is, amiket nem is kérdeztem (lásd: az érzékeny emberek felsőbbrendűek), vagy simán csak a kérdésre válaszolva, de akkor miért nem ide írják?
2022. szept. 4. 17:42
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Én még sosem kaptam 1 privát levelet sem 1 kérdésemre sem,te tudsz v mit nagyon.
2022. szept. 4. 20:01
 24/27 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is írtak ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Nem hinném, hogy az ilyen férfiak felsőbbrendűek lennének ezért sem válaszoltam a privát üzenetre.
2022. szept. 4. 23:47
 25/27 A kérdező kommentje:
Néha nem értem, minek írnak egyáltalán privátot, ahelyett, hogy simán kommentelnének. :D
2022. szept. 5. 02:34
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Bárcsak nekem irna valaki privátot,azt hinném hogy álmodok.
2022. szept. 5. 08:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Kérdés szétoffolása...
2022. szept. 5. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!