A nők alapvetőleg a nemi szervük miatt érzékenyebb természetűek?
Szerintem a nemiszervemnek nincs sok köze ahhoz, amit gondolok és érzek.
Ha már mindenképpen ezt veszed alapul, akkor inkább a hormonokat kell figyelembe venni.
Ó, na, szüleidnek is sikerült valami "jót" létrehozni.
Szóval, ha boldog vagyok, mert felvettek abba a munkakörbe, amit szerettem volna, biztos a p..ncim miatt vagyok boldog.
Fck logic. :O
Nem.
Alapvetően azért, mivel az emberi fajon belül ők őrzik a hagyományt, a tendencia pedig az, hogy okosodik az ember, és az érzelmek kevésbé számítanak az ész mellett.
Oh? Ha a nemi szerveink határozzák meg a tulajdonságainkat akkor a férfiakra mi jellemző a farkuk miatt? Agresszió? Empatiahiany? Önellátásra való képtelenség? Mások elnyomása?
Vessük bele magunkat a témába, oszd csak még a véleményedet ebben is.
Persze, hogy élek, csak aludtam.
A punci úgy néz ki, mintha valami fejlődésnek indult volna, de félúton abbamaradt a fejlődés. Ezért keletkezett ott egy lyuk, meg ajkaknak nevezett zsírcsomó, húscsomó valamik. Szóval ebből kifolyólag gyengébb a jellem is az adott személynél, érzékenyebb a viselkedés.
Úristen...
Menj vissza aludni vagy kapj fel egy biológia tankönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!