A nők alapvetőleg a nemi szervük miatt érzékenyebb természetűek?
"A punci úgy néz ki"
Az, hogy valami hogy néz ki, egy dolog.
Ebből ilyen következtetést levonni... ezt most felejtsd el, ha szeretnéd, hogy értelmes embernek tartsanak!
Nem csak itt, hanem bármilyen más témánál is!
Esztétikus? Hát ha te szereted nézegetni, mielőtt szopod, akkor lelked rajta.
Ezen amúgy gondolkoztam már, hogy miért vicces a pénisz. Gondolj bele, a nők alap testfelépítése az, hogy kisebbek, és kevésbé izmosak, puhábbak. Megáll előtted egy nő pucéran, és a szeméremdombot látod, ami nem is tudom, illik a testbe.
Ezzel szemben a férfiak ugye átlagban nagyobbak és izmosabbak, az izom meg keményebb, mint a zsír vagy a hús. És akármilyen kemény csávót elképzelsz, ott van a hosszú lába, hosszú karja, masszívabb felsőtest, az egész lénye a kontrollról szól – és akkor ott fityeg a lába közt egy kis húsdarab. Ha feláll, akkor persze illik a testhez, de petyhüdten olyan kis vicces. Állsz a villamoson, és körülnézel, ott minden komoly, menő gyereknek, minden kis nerd-nek be van gyömöszkélve a puha kis fütyikéje a naciba.
Mondjuk nem értem, hogy annak, hogy neked tetszenek a péniszek, mi köze van az érzékeny nőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!