Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők alapvetőleg a nemi...

A nők alapvetőleg a nemi szervük miatt érzékenyebb természetűek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a punciuk miatt.

2020. ápr. 29. 15:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#7 Főz, mos, takarít, gyereket nevel? Vagy csak bejár dolgozni, miközben a felesége, aki szintén dolgozik (!) ellátja mindenben, ő meg megreked egy 13 éves szintjén egy életre...?

50 éves nagybátyám életében nem varrt fel egy gombot, és nem bír egy k urva levest megcsinalni anélkül hogy oda ne égetné. Ez az átlag férfi. Szóval ja, abszolút, 100%ig vádollak titeket az önellátásra való képtelenséggel :)

Családfőnek meg magatokat jelöltétek csak ki, ami nem jelent semmit.

Elhanyagolhatoan kevés az olyan gyerek, aki az apjára támaszkodik jobban, és akinek az apja vállal nagyobb szerepet az életében.

Ugyanígy a nagyanya az, aki első sorban részese a gyerekek életének. Ritkán hallottam életemben bárkitől is, hogy "elmegyek a papáékhoz" általában mindenki a mamáját emlegeti.

Szóval vilagosits már fel; minek is vagytok ti a fejei a családon belül? Pénzt nem csak ti kerestek, a gyerekeitek életében masodrangu szülők vagytok, az unokaitok életében masodrangu nagyszülők.

2020. ápr. 29. 21:57
 22/26 anonim ***** válasza:
Az érzékenység nem női probléma vannak fiúk is akik érzékenyek ez inkább genetikára vezethető vissza. Nem csak a férfi a család fenntartó nő is képes rá. Én nő vagyok mégis meg oldom amit kell.
2020. ápr. 30. 11:18
 23/26 A kérdező kommentje:
21-es. Aztán, amíg ti a kicsi gyerekkel vagytok elfoglalva otthon minimum 3 évig, akkor éhen halnátok, ha a férfi nem dolgozna. És ne mondja nekem senki, hogy egy családban nem a férfi a családfő. Jó, van kivétel, de nem az az általános. Sőt, azt is meg lehet nézni, hogy ezt a világot a férfiak viszik előre, ők uralják.
2020. ápr. 30. 14:56
 24/26 anonim ***** válasza:

"ezt a világot a férfiak viszik előre, ők uralják"

De a nők hatására, és a nők adják meg az alapot az egészhez, ők gondozzák a férfiakat és a gyerekeket is, és ők vigyáznak rájuk.

Ja, és még meg is szülik a gyereket.

Szóval a férfiak is kipusztulnának a nők nélkül.

2020. ápr. 30. 15:59
 25/26 A kérdező kommentje:
Badarság összevetni, hogy ki pusztulna ki anélkül meg enélkül. A férfi kipusztulna nő nélkül, nyilván, hogy meg sem születne, ugyanakkor a nő is kipusztulna férfi nélkül, valamint ő sem születne meg, hiszen kitől?
2020. ápr. 30. 16:07
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 [link]
2020. ápr. 30. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!