Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek baj ha érzékenyebb...

Szerintetek baj ha érzékenyebb vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig őszintén reagálok le mindent. Nem tudom megjátszani az érzéseim. Gyakran örömömben szinte majd megbolondulok vagy ha szomorú vagyok sírni szoktam. Nem vagyok agresszív, sem rámenős. Inkább intovertált, de mindenkivel egyenlően kedves. Sőt, nagyon figyelmes tudok lenni, és segítőkész is. Sokan nem ilyennek látják az ideál férfit. Régen nagyon sok lány odavolt értem, de mára egyik se, mert nem vagyok a társaság középpontja, vagy népszerű a suliban. Mit gondoltok?

17 éves fiú vagyok.

2020. ápr. 16. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Eléggé idegesítőek az ilyen emberek.
2020. ápr. 16. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Én is nagyon érzelem ember vagyok de ahogy leírtad elég langyinak hangzik. Egy kicsit visszafogod magad akkor már okés a dolog.
2020. ápr. 16. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
A szemilyiséged nem határozza meg a szexualításod,idegesítő mikor valaki a homoszexualitást meléknévnek használja.Amúgy én is érzékeny vagyok,így nem zavar,de azt annyira nem szeretem ha valaki hallgatag.Mármint,ha pl. ketten vagyunk és én beszélek 99%.
2020. ápr. 16. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj egyáltalán!

Én általános iskolában menő voltam, sok csaj rajongott majdnem értem, de közép iskolában már elég gáz voltam, kb a csajok csak barátként tekintettek rám. Igen én is elsírtam magam, ha úgy adódott! Nem kellett volna, mert csak egy kis ütés volt, de a lelkembe jobban fájt, amikor megütöttek mindenki előtt és elestem, ezért sírtam. Illetve később indulatból is volt ilyen. Jelenleg is 24 évesen tudok sírni jó pár dolog miatt, szerintem nem gáz, barátnőm is van. Nem gyakran sírok, de akkor, amikor veszekszünk és jogosan vág dolgokat a fejemhez, amik 100% igazak és nem akarom, hogy azok legyenek és próbálok változtatni, akkor igen eltudom bőgni magam, mert fáj az igazság :%

2020. ápr. 16. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Baj bizony. Nem azért, mert mást zavarhat (annak amúgy is csak a fejre húzott papírzacskót tudom ajánlani), hanem azért, mert így sok hátrány fog érni az életben.

Kezdjük a munkával. Kevés az esélye annak, hogy olyan csapatba kerülsz, ahol mindenki normális. Legjobb esetben csak a főnök barom, rosszabb esetben a kollégák is. És ha egy ilyen látja, hogy beléd tud rúgni, akkor meg is fogja tenni. Nem egyszer, sokszor.

Aztán a párkapcsolat. Egy nőnek igénye van arra, hogy így vagy úgy, de határozott legyen a férfi. Vagy ő legyen az alfahím, vagy tudjon helyeselni, ha az asszony hordja a nadrágot. Ha meg elsírod magad egy vita közben, akkor Te leszel a puhap_cs. Persze kivételek vannak, de a jelenlegi tendenciák alapján ők lesznek egyre kevesebben.

2020. ápr. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!