Az introvertált emberek érzékenyebb, mélyebb emberek akik tapintatosabbak emiatt és ezért érzem magam jobban az ő társaságukban?
Sok esetben így van, de van kivétel. Extrovertált is lehet mélyérzésű és introvertált is érzéketlen.
A tapintat az tényleg nem jellemző az extrókra, mindent kimondanak, ami eszükbe jut. :D
Nem mindegyik.
Én introvertált vagyok, de valamilyen szinten kell a társaság... Hát megpróbáltam más introvertáltakkal ismerkedni, de némelyikük érzéketlen, nincs mit ragozni.
4
Én is rideg vagyok mert fárasztó emberek között lennem és így igyekszem elérni, hogy ne sokat sürögjenek körülöttem. Viszont ez nem tapintatlanság, csak érdekérvényesítés egy passzív formája.
De nem sértegetek másokat, a kritika megfogalmazásával nagyon óvatos vagyok, tényleg nem szeretném ha bárki megbántódna miattam.
Jajj én nagyon nem vagyok az 😅
Szimplán nem érdekelnek mások, nagyon megválogatom, hogy kihez szóljak egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!