Könnyebben kiadom a metalon keresztül a feszültséget, mint mondjuk egy beszélgetéssel. Könnyebb egy fantasy témájú power metal szám közben "magammal beszélgetni", mint mondjuk egy bulizós dal mellett. Vágyok a pörgésre, de az emberek leszívnak, így marad a rénszarvasdaráló zene :D
Üdv, egy introvertált metálos :)
2020. okt. 18. 00:32
3/19 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy ezt honnan a manóvári manóvárból szűrted le.
2020. okt. 18. 01:51
4/19 A kérdező kommentje:
Sok introvertált levelezőtársam volt és mind a kemény metált szerette.
Én is introvertált vagyok és a metál a kedvencem, abból is a keményebb fajta
2020. okt. 18. 01:55
5/19 anonim válasza:
Én is az vagyok, és szintén azt szeretem, a miérteket nem tudom, de azt igen, hogy kb 6-7 éves korom óta ezt szeretem mióta találtam pár bakelitet itthon, és belehallgattam párba :D
2020. okt. 18. 02:00
6/19 anonim válasza:
Introvertált és "metal" zenét kedvelő férfi vagyok :D
2020. okt. 18. 07:20
7/19 anonim válasza:
Ja hát azért, mert te introvertált vagy, akkor már írjuk mellé a szótárban, hogy metál kedvelő ember :D amúgy fogadni mernék, hogy nem is tudod mit is jelent pontosan az introvertált. Mostanában sokan mondják magukra anélkül hogy pontosan ismernék a jelentését.
2020. okt. 18. 07:49
8/19 anonim válasza:
Elfojtott agresszió.
Általában elnyomott emberekre jellemző ez, lázadás.
Én magam is ilyen voltam, amikor tartott az elnyomó közeg, mára azt hiszem extrovertált lettem. :)
Le is szoktam a durvább zenékről, illetve nagyon ritkán van rá igényem.
2020. okt. 18. 08:06
9/19 anonim válasza:
Én is az vagyok, de a világból ki lehetne űzni a metállal.
2020. okt. 18. 08:43
10/19 anonim válasza:
Én introvertált vagyok, de nem bírom hallgatni a metált. Én nem is hallom zenénem, őszinte leszek. :(
(tudom, amit én hallgatok, attól mások másznának falra...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!