Változott a világ, vagy csak én lettem érzékenyebb?
Ma valahogy a Bochkorék műsorába hallgattam véletlenül bele a rádióban. Katonaság volt a téma, fel is hívtak egy magyart aki elvileg Szomáliában volt szolgálatban. A végén ilyet kérdez tőle, hogy ölt-e már embert? Nem hittem el hogy ezt komolyan egy rádióadásban hallom. Utána kitalálták, hogy a rádiósokat elfogja valaki, majd sorban legyilkolja de ők választhatnak sorrendet. Nem nagyon értettem a koncepciót, de elkezdte az egyik férfi, hogy ő a női műsorvezetőt Puskás Peti kis fegyveréhez állítaná meg ilyenek. Jólvan mondom erre nem vagyok kíváncsi. Később még bekapcsoltam, erre meg ez a szám ment. Bár retro, de nem is tudtam hogy létezik, nem is értem hogy adhatták ki ezt.
https://www.youtube.com/watch?v=W6XG1y1JKyA
Le vagyok sokkolva ettől a mai naptól.
Nem tudom, régen milyen volt a világ. Mi van, ha csak ahogy nőttél, te neked nyílt ki a szemed a horrorra, ami eddig is jelen volt? Elvileg a középkorban a gyilkosságok, akasztások, kegyetlen bánásmódok szokásosak voltak.
De szerintem nem az számít, mi hogyan lett, milyen volt, hanem hogy mi van épp most, és hogy lehet azt a legjobbá tenni, ami előttünk van. Magyarán, hogy lehet elfogadni ezt a világot.
Ez a szenzációhajhászás Frei Tamás borzalmas műsorai óta divat itthon.
Nem vagy túlérzékeny, de ettől nagyobb baromságok is hangzanak el élő adásban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!