Férfiak, ti mit gondoltok az ilyen "érzékenyebb" férfiakról?
Azért az emberiség 99%-a már túl van azon, hogy csak az a férfi, aki hangosan huhog, veri a mellét és bunyózik mindenkivel. Emberek vagyunk, más és más érdeklődési körökkel. Valaki szeret festeni, valaki szeret írni, valaki szeret főzni, valaki legózik, modelleket épít, stb. Nemtől függetlenül nincs baj egyikkel se. Az a normális, ha mindenki talál magának hobbit, elfoglaltságot.
Mondom ezt megrögzött küzdősportoló férfiként, akit a harc minden tudománya érdekel, legyen az pusztakezes vagy fegyveres. :D Nem vagyok én férfibb, mint egy festő, miért lennék!? Nem is értem a kérdést.
#8 vagyok. Nem tudják rólam.
Mindenkinek ajánlom aki a kommentemet olvassa, meg annak pár embernek aki tudja ezt rólam. Alapból csak olyan embernek mondom el akiben teljes mértékben megbízóm, szóval pár barátom tudja rólam ezt. Nem hozom fel sok embernek, mert mire? És az embereknek nagyrészének meg vannak az elvárásai a férfiakhoz, mert az a "normális" hogy a fiúk nem sírnak nem mutassák ki mit éreznek, nincs mentális problémáik és muszáj, hogy erősek legyenek. Ezek nagyon káros elvárások és nagyon sok férfi szenved ezektől mert meg akarnak felelni ennek az elvárásnak.
Kedvelem az ilyen embereket, ha........nem nagyképű hozzá.
Volt konkrétan ilyen ismerősöm, és nem győzött alázni rendszeresen, hogy én milyen műveletlen, kulturálatlan vagyok.
Ő verseket írt, elvont zenéket hallgatott, színházakba járt.
Viszont egy szöget nem volt képes beverni a falba, jogosítványa nem volt, a műszaki berendezései kb a 60-as évekből volt való.
Én ezekért sosem bántottam vissza, viszont megjegyeztem neki rendesen.
Mindenki a saját tudományát tartja felsőbbrendűnek, ugye.....vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!